Изминаха повече от 2 десетилетия, откакто на големия екран излезе

...
Изминаха повече от 2 десетилетия, откакто на големия екран излезе
Коментари Харесай

Селин Дион отговори на въпросa, който 20 г. не дава мира на феновете на "Титаник"

Изминаха повече от 2 десетилетия, откогато на огромния екран излезе обичаният на няколко генерации филм - " Титаник ". И до през днешния ден обаче фактът, че историята можеше да има благополучен край, единствено в случай че Роуз беше решила да направи място на Джак върху " плаващата врата ", не дава мира на почитателите.

Защо тя не го стори? - това е въпросът, който от време на време се появява даже и в този момент. Именно с него се сблъска и изпълнителката на главния саундтрак на продукцията - Селин Дион, която гостува на водещия Джими Фалън, с цел да промотира новия си албум " Courage ".

Водещият на шоуто реши да върне лентата назад към 1997 година и да я попита какво е нейното мнение по този въпрос, въпреки Леонардо ди Каприо, Кейт Уинслет и даже Джеймс Камерън да са давали отговор на същото питане... най-малко стотици пъти към този момент.

"... запита я Фалън, до момента в който показваше фотография на сцената, снимана от горната страна.



" Не ме вкарвай в пакост. Ами в случай че решат да създадат " Титаник " 2? ", пошегува се певицата.

" Добре, в случай че се вгледаш, ще видиш, че Роуз може би е мъртва или замръзнала и несъмнено не е напълно там. Второ, Джак няма потребност от специфична покана. Какво? Хайде, скъпи, скочи тук и се настани комфортно, по този начин ли? ", сподели закачливо Дион.



Звездата също по този начин означи, че евентуално Джак е бил прекомерно измръзнал и не е имал силите да се качи до обичаната си.

Преди години режисьорът на кино лентата беше провокиран да изясни решението за сцената. Тогава той сподели, че мечтаната от феновете развръзка е невъзможна и това излиза наяве в сюжета, в който е обяснено, че Джак слиза от плаващата повърхнина, с цел да направи място на Роуз, спасявайки я.



" Неговото най-хубаво решение е да направи място за цялото ѝ тяло над водата, надявайки се да им оказват помощ, преди да загинат ", сподели той.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР