Изминаха около две седмици, откакто The Wall Street Journal съобщи

...
Изминаха около две седмици, откакто The Wall Street Journal съобщи
Коментари Харесай

Facebook твърди, че Instagram не уврежда психиката на тийнейджърите, въпреки резултатите от изследванията

Изминаха към две седмици, откогато The Wall Street Journal заяви за пагубния резултат на обществената мрежа Instagram на Фейсбук върху душeвността на младежите, изключително на подрастващите девойки. Сега вицепрезидентът и началник на проучванията във Фейсбук, Pratiti Raychoudhury, съобщи, че публицистите са изтълкували неправилно резултатите от вътрешните проучвания, които са пристигнали до тях.

Нека напомним, че в средата на месеца The Wall Street Journal пусна материал, основан на данни от лично изследване на Фейсбук. В него се споделя, че Instagram има гибелен резултат върху душeвността на младежите. Изданието твърди, че Фейсбук е добре осведомен с вредата, която продуктите му предизвикват на младежите, и че компанията ‘полага минимални старания за справяне с тези проблеми и обществено омаловажава тяхното значение‘.

Фейсбук уклончиво разяснява данните от проучванията, на резултатите от които разчитат публицистите, само че тази седмица ръководителят на отдела за сигурност на Фейсбук Антигон Дейвис (Antigone Davis) би трябвало да отговори на въпросите на Комисията за отбрана на потребителите в Сената на Съединени американски щати. В същото време, Raychoudhury показва идното събитие като съществена причина за личната си обява.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР