Изминаха две години, откакто разбрахме, че Дейвид О. Ръсел подготвя

...
Изминаха две години, откакто разбрахме, че Дейвид О. Ръсел подготвя
Коментари Харесай

Марго Роби и Крисчън Бейл ще си навлекат неприятности

Изминаха две години, откогато разбрахме, че Дейвид О. Ръсел приготвя тайнствен филм, за който не се знае нищо. Само, че Марго Роби и Крисчън Бейл ще вземат участие в него.
 Amsterdam, Дейвид О. Ръсел, Марго Роби, Крисчън Бейл, Джон Дейвид Уошингтън и детайлности към кино лентата
Подробности към мистериозния филм с Марго Роби и Крисчън Бейл

Какво ли ни е подготвил Дейвид О. Ръсел

По-късно стана ясно, че те надалеч няма да са единствените звезди, които ще забележим. Защото присъединяване в Amsterdam ще имат още Джон Дейвид Уошингтън, Крис Рок, Робърт де Ниро, Рами Малек, Аня Тейлър-Джой и Тейлър Суифт.

Преди единствено два месеца видяхме първи фрагменти от кино лентата и научихме малко повече за него. Сега към този момент имаме доста по-ясна визия какво ни чака, тъй като бе пуснат и първи филмов откъс.

Ще забележим по какъв начин трима другари - доктор (Бейл), юрист (Уошингтън) и здравна сестра (Роби) се озовават в една от най-големите и шокиращи истории в американската история. В даден миг тримата биват набедени в ликвидиране, което те настояват, че не са направили.

От филмовия откъс разбираме, че ще потърсят помощ от героя на Робърт де Ниро, който ще рискува живота си, с цел да им помогне. Всичко звучи много комплицирано и фрагментарно, само че в същото това време съумява да ни възпламени интереса.

А пък и не трябва да забравяме, че това е първият филм на Дейвид О. Ръсел от 2015 година насам, когато по кината се завъртя Joy.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР