Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна!Това заяви щастливо

...
Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна!Това заяви щастливо
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Изминаха две години, откакто животът ми се преобърна

 Изминаха две години, откогато животът ми се прекатурна!
Това съобщи щастливо актрисата Мария Бакалова, която в края на юни 2019 година се озовава зад океана, с цел да се впусне с главата надолу в план, за който съвсем нищо не знае.

Ролята на Тутар в хитовата лента " Борат 2 " е повратната точка в живота на българската актриса. Току-що приключила НАТФИЗ и още търсеща своето място, Бакалова приема отговорно и с безспорен професионализъм задачата си.

Немалко са провокациите, през които би трябвало да премине. От коренна смяна на външността до това да прелъсти персоналния юрист на Доналд Тръмп – Джулиани, в хотелска стая. По-късно 25-годишната българска звезда споделя, че това е бил най-стресовият миг за нея по време на фотосите, само че е съумяла да се овладее.

Следват редица самопризнания за надарената Мария. Най-големите измежду тях, с които цяла България се почувства горда, са номинация за награди " Оскар " и " Златен глобус ". С цели 44 номинации и 27 награди единствено за последната една година, Мария е най-успешната българска актриса. Редица са огромните холивудски звезди, признали гения на българката.

С " Борат 2 " напълно не завършва славата на Бакалова. След него тя се снима в други два огромни плана. В комедията " Балонът " си партнира с Дейвид Духовни, а последно сниманият с нейно присъединяване " Тела, тела, тела " е застрашителен трилър.

Сбъднала към този момент фантазията си да е звезда в Холивуд, Мария не планува да се ограничи единствено до актьорската кариера.

Заедно с нейния сътрудник и изобретател Юлиан Костов те ще работят по план, наименуван " Свобода или гибел ", разказващ за българската история. Костов, който е най-успешният роден артист в чужбина, и Бакалова са си сложили за цел да отворят вратите за още български гении в Холивуд. Те самите са доказателство, че това е допустимо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР