Измина точно една година от метаморфозата на Преслава, която оперира

...
Измина точно една година от метаморфозата на Преслава, която оперира
Коментари Харесай

Скандален турчин отряза носа на Преслава за 4000 евро и я превърна в Майкъл Джексън

Измина тъкмо една година от метаморфозата на Преслава, която оперира носа си и като че ли стана различен човек. До момента по този начин и не ставаше ясно къде и кой е направил интервенцията, а в последна сметка певицата призна, че е направила „ лека промяна на нослето си ”, научи HotArena.

Оказа се, че хирурга, трансформирал до неразбираемост лицето на фолк звездата, е много абсурден и перверзен в работата си. Той се споделя доктор Селчук Язан, а в обществените мрежа материала, който дава от работата си с пациенти, е в действителност фрапантен – всичките му пациенти са с изпилени като на Майкъл Джексън носове . Затова нищо чудно, че Преслава претърпя освен цялостна смяна, само че и получи сериозна отрицателна реакция от фенове и сътрудници, които не можеха да повярват на крайното й решение.

Турчинът Язан е желан хирург в международен мащаб, тъй като пили носовете на клиентите си, измежду които и доста мъже, до безспир. В множеството случаи те наподобяват като нарисувани, само че в реалност това е крайния резултат след интервенциите. Турчинът изумява и с интервенциите но котешки очи, което се демонстрира като нова мода в пластичната хирургия.

Преслава обаче много потайно се оперира при Язан и по тази причина нейни фотоси липсват в рекламния му профил. Според осведомени тя не е единствената от фолк сектора, която го е посещавала. След нея Деси Слава и Есил Дюран също оперираха носовете си, като най-вероятно и те са минали през скалпела на доктора-маниак, разясняват в шоусредите у нас. Според осведомени, цените на хирурга били много допустими за сходен жанр интервенции. Турчинът взимал по 4000 евро за работата си, писа Уикенд.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР