Измина повече от десетилетие, откакто смартфоните и мобилните устройства станаха

...
Измина повече от десетилетие, откакто смартфоните и мобилните устройства станаха
Коментари Харесай

Важно за всеки, който няма мобилен сайт! Вземи напълно безплатно от Marfeel


Измина повече от десетилетие, откогато смарт телефоните и мобилните устройства станаха главната ни връзка със света. Тази връзка стана толкоз мощна, че през 2016 година трафикът от мобилни устройства надвиши неведнъж този на настолните.

Любовта ни към мобилните устройства даде на издателите неповторимата опция да бъдат доста покрай читателите си. Но доста издатели към момента нямат нужните механически знания и умения, с цел да съумеят на мобилния пазар. Високата продуктивност и скорост са от решаващо значение за тях, защото 53% от потребителите изоставят мобилните уеб сайтове, които лишават повече от три секунди, с цел да се заредят. Гугъл употребява мобилната скорост като фактор за класиране и стартира да индексира страници, като първо преглежда мобилните версии. 

Зедно с това издателите се борят да реализират баланс в метода, по който демонстрират рекламите: прекомерно многото реклами забавят зареждането на уеб страниците и провокират неодобрение в потребителите, до момента в който прекомерно дребното реклами може да значи, че приходите не са задоволителни, с цел да поддържат работата на издателите.

И тук се появява компанията Marfeel, която реализира невиждани резултати в обезпечаване и увеличение на приходите и посещаемостта за издателите и в това време дава на потребителите доста бързо, безпрепятствено и ангажиращо читателско отношение. И всичко това гратис!



Много издатели по света са си партнирали с Marfeel и са признателни за постигнатите резултати. Някои от тези триумфи са разказани в детайли в сбирката от изследвания case studies , предлагани от компанията. След като се среща и осъществя предлаганото от Marfeel решение за мобилна версия, Den of Geek – издател на уебсайт за занимания, основан в Съединени американски щати, усъвършенства индикаторите си за престой в уеб страницата с 160%, процентът на отпадането му е намалял с 32%, а напъните му за монетизация от реклами се усъвършенстват с 350%.

Междувременно The South African откри, че нейните проявления на страници на клиент се повишават от приблизително 1,2 страници до 2,05 страници на клиент. Това нарастване води и до увеличение на времето прекарано в уеб страницата от 45 секунди до 1 минута 21 секунди, а процентът на отпадане е намалял от 87% на 61%. 

Ефективността не е единственият детайл в основата на този триумф. През годините Marfeel е основал нов и съвременен потребителски интерфейс, който е бърз, елементарен и прелестен за прилагане, и те кара да се връщаш още веднъж и още веднъж към продукта на Marfeel. Опитайте го сами, като посетите Den of Geek през мобилния си телефон.

Marfeel е Гугъл Certified Publishing Partner и Фейсбук Instant Articles Partner, което значи, че издателите, работещи с Marfeel употребяват най-развитите технологии на тези колоси в интернет, т.е. могат да употребяват най-новите типове реклами на Гугъл Adsense и да разгласяват модерните Instant Articles в техните мобилни версии. Например решението AMP на Marfeel значи, че издателите могат да извлекат оптималната финансова изгода от платформата AMP, до момента в който технологията PWA на Marfeel оказва помощ на издателите да употребяват силата на интернет, с цел да могат читателите да получат наслаждение от новите завладяващи уеб приложения.



Светът на цифровото издание се развива бързо, а издателите на Marfeel могат да бъдат уверени, че постоянно ще бъдат на напред във времето. Можете да научите повече за методите на фирмата от основните цифрови стълбове в работата им: Performance , Speed , Ad Revenue , Traffic Acquisition .

Мнения и мнения за работата на Marfeel можете да прочетете тук . Или можете да извършите първата стъпка да станете мобилен водач, като се свържете с Marfeel тук .

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР