Измина почти половин година от поредното изумително рекламно изпълнение от

...
Измина почти половин година от поредното изумително рекламно изпълнение от
Коментари Харесай

Красота, чар, сексапил – Теодора Джехверович - не толкова тайното оръжие на efbet

Измина съвсем половин година от следващото удивително рекламно осъществяване от страна на букмейкъра. Видеото под наслов " Бонусите са значими! " продължава да се върти в медиите с присъединяване на добре познатите на българската публика – артистът Криско и футболистът Ивайло Чочев, дружно с красивата им партньорка в рекламата. Нейното име е Теодора Джехверович - една от най-популярните певици в Сърбия, която за малко време се трансформира в икона на сцената в западната ни съседка. С милиони почитатели в обществените мрежи, Теодора притегля вниманието към себе си с прелестен глас, изящна визия и магнетична аура. И неслучайно efbet си партнира с хубавицата за сполучлива реализация на плановете на компанията освен в България, само че и в Сърбия. 

Коя е Теодора Джехверович? 

25-годишната певица за пръв път изгрява на сцената през 2014 година в предаването " Zvezde Grande ", като се влюбва в сцената. За известно време е част от групата " Đavolice ", само че през 2016 година насочва вниманието си към соловата кариера. 

Първият ѝ сингъл е " U četiri oka ", а през 2017 година добива най-голяма известност с присъединяване си в дебютния сезон на предаването " Zadruga ". На гребена на известността тогава, тя съумява да построи изключтелна кариера в идващите 4 години. Дебютният ѝ албум " Borbena " се трансформира в безспорен шлагер на музикалния пазар в Сърбия през 2019 година. Сред най-популярните ѝ партньорства на сцената са песни с MC Stojan, Емина Яхович, Коби и доста други. 

Страхотните ѝ песни и убийствената ѝ визия я трансформират в 5-тата жена, която трансферира 1 милион почитатели в " Instagram ". 2022 година е извънредно сполучлива за сръбската звезда, като като се изключи че има партньорство с топ букмейкъра efbet, тя е поканена за арбитър в музикалното предаване " IDJShow " и е показана като лице на марката " Puma " за Сърбия. 

Реклмата на efbet с Теодора 

Теодора е екранен сътрудник на Криско и Ивайло Чочев в последното рекламно предложение на efbet. Със своите сексапил и изумителна усмивка, певицата сграбчва бързо вниманието на феновете.

Бонусите са значими в efbet 

Слогънът на рекламата " Бонусите са значими! " е осъществен от efbet през 2022 година. Компанията организира редица промоционални игри и вкара разнородни бонуси, като пикът на акцията бе играта " Тръпка за злато ", в която раздаде награди за 5 милиона лв., в това число 5 кг чисто злато. 

Букмейкърът обръща особено внимание и на всеки нов клиент на платформата efbet.com, предлагайки страхотни предложения - 200 лева  и 1500 лева . 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР