„Измина още една година, но моята най-щастлива, най-светла и най-обичана

...
„Измина още една година, но моята най-щастлива, най-светла и най-обичана
Коментари Харесай

Светлана Гущерова на 31: Измина най-щастливата ми година

„ Измина още една година, само че моята най-щастлива, най-светла и най-обичана година! Година, в която любовта и щастието влязоха в живота ми. В която понесох изобилието на сбъднатите фантазии – до мен върви мъжът, който безпределно обичам, двамата създадохме крепко и щастливо семейство, а единствено след няколко месеца ще станем трима! “. Това написа в Instagram Светлана Василева, която на 21 декември става на 31 години.

„ За всичко това тъкмо през днешния ден благодаря на родителите ми, че ме има на този свят, на брачна половинка ми, че е до мен и ме обича, на приятелите ми, че са зад тила ми и на Съдбата за скъпите ѝ дарове и скъпите ми хора! “, написа още плеймейтката и качи една фотография, на която има голямо мече, което най-вероятно е получила като подарък.

„ Честит рожден ден на единствената ми обич “, по този начин поздрави Християн Гущеров брачната половинка си в обществената мрежа.

Освен пожелания за рождения ден, Гущерова получи и укори за цвета на косата си. Преди тя бе руса, а в този момент е черна. „ Цветът на косата ти не е този, който на 100% акцентира хубостта ти. “, написа нейна фенка.

Както към този момент писахме, Светлана и мъжът ѝ, които се венчаха това лято, чакат първото си дете през март 2019-а. То ще бъде момиченце и двамата към този момент са избрали на коя дата да се роди.

Източник: tialoto.bg
Източник: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР