Измина малко повече от една седмица, откакто курсът на биткойна

...
Измина малко повече от една седмица, откакто курсът на биткойна
Коментари Харесай

Биткойн курсът внезапно се срина с 14,1% и падна под $8000

Измина малко повече от една седмица, откогато курсът на биткойна слезе под психическата граница от $10 000 (на няколко пъти). Но в този момент бе преодолян прагът от $8000.
Към сегашен ден, курсът на най-популярната криптовалута е на равнище $7 700 за 1 BTC или спад с 14,1% за едно денонощие.



Биткойнът оптимално се приближи до слагането на антирекорд за тази година. През месец февруари цената на най-разпространената цифрова валута слезе до минимално закрепеното от CoinDesk значение – $6 900.

Редица специалисти утихнаха в своите прогнози по отношение на бъдещето на криптовалутите. Вече на процедура никой не се наема да предвижда нито забележителен растеж в курса на главните цифрови валути, нито значителен спад.

Всички останали криптовалути също са в отрицателен тренд. Цената на Ethereum спадна с 15,27% до $587. Ripple поевтиня със 17,14% и се търгува на равнище $0,6. Bitcoin Cash падна с 15,12% до $884.



Общата капитализация на всички криптовалути към сегашен ден възлиза на $313 милиарда.

Интересни случаи на машинация бяха видяни в Австралия. Поиха се мошеници, представящи се за данъчни сътрудници и предлагащи заплащането на данъчните отговорности да стане с криптовалута. Към сегашен ден, по този метод са присвоени към 50 000 австралийски $ или почти $39 400.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР