Изменя се Устройственият правилник на Държавната комисия по хазарта и

...
Изменя се Устройственият правилник на Държавната комисия по хазарта и
Коментари Харесай

Правителството затяга контрола върху хазарта

Изменя се Устройственият устав на Държавната комисия по хазарта и на нейната администрация. Това реши през днешния ден Министерският съвет.

Промените плануват увеличение на чиновниците. Целта е да се реализира усъвършенстване на ръководството, повишение на успеваемостта при обмисляне и реализиране на контролната активност на ДКХ и усилване на контрола върху лицата, които правят
хазартна активност. Предвиденото увеличение на чиновниците е обвързвано със засиления надзор и нараствания брой на административно-наказателните каузи. Целта е по-ефективното обмисляне и реализиране на процесуалното посланичество, което ще обезпечи по-ефективното осъществяване на пълномощията на ръководителя на ДКХ по контролно-санкционната активност.

Измененията в правилника на Държавната комисия по
хазарта и на нейната администрация ще подобрят координацията планирането на взаимната активност с Националната организация за приходите, Министерството на вътрешните работи, Главна дирекция " Борба с проведената престъпност ", Главна дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", Българския институт по метрология и Изпълнителна организация " Главна ревизия по труда ".

С приемането на Устройствения устав на ДКХ и на нейната администрация ще се ускори и предварителната защита, показват от Министерския съвет. Това се дължи на усъвършенстваната контролно-санкционна активност върху лицата, които правят
хазартна активност. Промените ще подобрят и успеваемостта при реализирането на пълномощието на страната за контрол върху хазарта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР