Измежду десетките прототипи на автономни и електрически автомобили по време

...
Измежду десетките прототипи на автономни и електрически автомобили по време
Коментари Харесай

BMW и The North Face създадоха уникална зимна каравана


Измежду десетките прототипи на самостоятелни и електрически коли по време на CES 2019, тази дребна каравана бе един от продуктите, които ни направиха най-силно усещане.

Подобното на яйце ремарке е дело на BMW и The North Face, които са обединили сили, с цел да основат лека и в същото време устойчива на естествените прищявки каравана, която можем да замъкнем даже до най-отдалечените места.

 Снимка 399356

Изненадващо или не, караваната не е накачулена с електроника, а най-технологичният й аспект е материята, от която е направена. Futurelight е материал, основан от The North Face, който " диша " и пропуща въздух, без да разрешава на влагата да прониква.

Материалът е изцяло водоустойчив и се смята за най-хубавият сходен артикул на пазара.

 Снимка 399357

Рамката и структурата, на която се нанизва тентата, както и всичко по ходовата част, са по дизайн на BMW.

Все още няма доста оповестени елементи по отношение на караваната, само че знаем, че ще може да се тегли умерено от двама души, които по-късно ще могат да полегнат на извънредно леки, само че здрави кревати, направени от карбонови детайли.

От фотосите виждаме и малко отдалечено, което ни кара да допускаме, че караванта ще може да се ръководи и от разстояние.

 Снимка 399355

Колелата са оборудвани с дискови спирачки, тъй че да можем да законтрим ремаркето крепко, даже и при терен с денивелация.

Идеята ни се коства страхотна, само че ни липсва чувството за уют, което сме привикнали да получаваме от интериора на сходни мини-каравани.

 Hyundai, самостоятелните коли и взор в бъдещето
Колата, която ще паркираме в хола

Hyundai с невероятни хрумвания за самостоятелни коли
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР