Измамници и комплексари ли са всъщност , за които вчера ви

...
Измамници и комплексари ли са всъщност , за които вчера ви
Коментари Харесай

Ново 20: Атакуваните от кръчмар мъже в Приморско май са си го търсили! Ето какво разказа щерката на бизнесмена

Измамници и комплексари ли са всъщност , за които през вчерашния ден ви информирахме? Сайтът Burgas24.bg се свърза със Симона - дъщерята на притежателя на " Старата мелница " Бисер Мавраганов, който попадна във видеото със зрелищния екшън, разразил се в курортния град..

Според Симона гостите на ресторанта са се държали извънредно нападателно, невъзпитано, приемали са личния състав за прислужници, даже са ги заплашвали и са се представяйки се за държавни чиновници. Симона застава зад татко си и съгласно нея постъпката му е първоинстинктивнa реакция на мъж, чието дете е боло застрашено.

Ето по какъв начин стартира всичко:

Мъжът с раницата и синята риза, който се вижда на клипа, влиза във очевидно нетрезво положение в заведението. В началото всичко е обикновено, сервират им се менюта и всеки миг поръчката им ще бъде призната. След към 5 минути артистът на заведението отива при Симона и й споделя, че въпросният господин със синята риза твърди, че е началник на Агенцията по храните и бил неудовлетворен, че към този момент половин час не е обслужен. Симона отива при него с усмивка, сигурна е, че от приемането на менюто са минали към 5 минути, защото самата тя им ги е занесла. Приятелят на клиента, обаче с неприятелски звук й споделя да побърза с поръчката. Обслужени са предпочитано, по най-бързия метод, с положително отношение, с цел да се избегнат спорове.

След към 30 минути сервитьорката, която ги обслужва, споделя на Симона, че не желае повече да работи с тази маса, защото клиентите са нападателни и се държат с нея като със  " прислужник "  и  " куче "  и желаят да беседват с шефа. С бодър звук и усмивка Симона отива при тях, с цел да разбере какъв е казусът. " Ниският мъж ме гледаше злобно. Жена му го хвана за ръката и се опитваше да го успокои. Продължих да се държа добре с тях - усмихвах се, макар експанзията, която излъчваха. В един миг мъжът стана внезапно, залитна и си удари ухото в полица. Тогава още повече агресира. Дръпна ме към тоалетните и ми сподели: 12 години съм бил бомбаджия. Аз съм шефът тук, донесете ми вода, тъй като децата са ми жадни. Ще правиш каквото ти кажа. Другият на масата е шефът на Агенцията на по храните и за 1 ден можем да ви затвори ", почнал да подрежда мъжът, споделя Симона. Единият от тях попитал дали имат проби от храните и дали музиката е в допустимите децибели, изискал и персонални карти на чиновниците без даже да се легитимира. И почнал със заканите, макар, че към този момент му било декларирано, че ще бъде извикана полиция: " Сядай си на работното място, тъй като на следващия ден ще ви се стъжни животът. Викай който искаш. Ти май не разбра ние кои сме? Ще хвърчите на пера! ", заплашвал единият от клиентите.

Тогава Симона вика татко си, който е притежател на заведението. След идването му нападателният клиент смекчава тона и твърди, че въобще не е казвал, че работи в държавна институция. С крясъци изискал сметката си. " Всички треперихме над тези хора. Клиентът със синята риза пада – става, жена му го успокоява. Държаха се извънредно с нас ", описа извънредно разстроена Симона. " Тези хора блокираха работата ни – моята и на сервитьорката. Аз също оказвам помощ и в кухнята ", прибавя тя.

Вече всички си мислят, че кошмарните клиенти повече няма да стъпят в заведението, само че не би. Тримата мъже се връщат след време, право към Симона. Единият я бута по рамото и й казва  " Ще видите на следващия ден, когато дойдат гербаджии по какъв начин на всички ще ви начупят краката! ". Баща й вижда, че тя е смутена и се насочва към тримата, към този момент много надалеч от заведението.  Той и приятелят й се пробват да схванат дали има проблем, тъй като съгласно тях разногласието към този момент е позволен.   " Тези хора започнаха да крещят против татко ми и приятеля ми, започнаха да заплашват. От надалеч видях, че се разпалиха. За мен това е естествена постъпка на татко ми ", сподели за медията ни Симона.

Пред служителите на реда единият от тях декларирал, че ухото му било разкървавено от притежателя на заведението Бисер. Симона обаче е безапелационна, че пострадването е станало при изправянето му в заведението, когато залита и се удря. Дори има доказателства за това – фотография на окървавената салфетка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР