Измама и пореден скандал беляза Шейново“, след като родилка засне

...
Измама и пореден скандал беляза Шейново“, след като родилка засне
Коментари Харесай

Скандал с новата кетъринг фирма на „Шейново! Дават на родилките филийка хляб

Измама и следващ скандал беляза „ Шейново “, откакто родилка снима какво получава за закуска. А точно – филийка с късче сирене с размера на един пръст.

Оказва се, че новата кетъринг компания , с която работи болничното заведение, дава извънредно обидни и унизителни услуги. А от това най-вече страдат бременните и родилките, настанени в заведението. Жените имат потребност от изобилна и здравословна храна, с цел да се възстановят по-бързо. Да не приказваме, че множеството от тях кърмят!

Проста сметка демонстрира, че въпросната закуска от филийка със сирене възлиза на пазарната цена от смешните 0.5 стотинки за пациент.

Според непотвърдена информация, новата компания, обслужваща „ Шейново “, е небезизвестната „ Мастър Пик “, за която преди време имаше подозрение за спор на ползи. Тя е от огромните играчи в сектора, обслужват множеството учебни заведения, лечебни заведения и детски градини.

„ Заедно с още една компания – „ Троян онлайн комерс – Дарин Георгиев “, постоянно играят спектакъл по търговете, давайки съвсем равни предложения. Съпругата на шефа на „ Троян онлайн комерс – Дарин Георгиев “ пък е шеф на „ Мастър Пик. Общо взето връзките на „ Мастър Пик “ са оплетени като свински вътрешности “, разяснява пред Alarma.net източник, поискал анонимност.

Проблемът е и в самото болнично заведение, което не е обърнало внимание на оскъдното количество храна или преднамерено си затваря очите. За съпоставяне – предходната компания, с която „ Шейново “ са работили - LCS кетъринг , са предложили надалеч по-голямо многообразие и щедро меню.

Нещо повече! Според вътрешен човек от екипа на „ Шейново “ диетоложката на болничното заведение Ирина Костова мами с грамажите. Тя съзнателно настройвала везната да регистрира по-малки количества, като остатъкът си заделя за персонални потребности, настояват наши източници.

Защо й е да го прави?  Ако везната „ лъже “ с по 60 г телешко на дял, от 80 порции остава близо половин кг месо, което някой си прибира за у дома. А в това време бременните и родилките гладуват!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР