Излязоха първите три епизода от документалния филм за семейния живот

...
Излязоха първите три епизода от документалния филм за семейния живот
Коментари Харесай

Хари: Меган жертва всичко, свободата си, за да влезе в моя свят. По-късно направих същото за нея

Излязоха първите три епизода от документалния филм за фамилния живот на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл. Очаква се в тях да бъдат направени скандални разкрития за английското кралско семейство и повода херцозите на Съсекс да се откажат от кралските си отговорности.

 

В началото на първия епизод са показани видеоклипове и фотоси от персоналния списък на фамилията. На тях се вижда най-вече по какъв начин двойката се забавлява със сина си Арчи.
 
След това Хари и Меган описват за запознанството, началото на връзката и годежа си. Във кино лентата, предаван в платформата Netflix, е показана и фотография от първата среща на влюбените, която се състояла в ресторант.

 

„ Обявяването на годежа ни и изявлението, което дадохме по-късно, беше режисирано реалити шоу ”, споделя Меган.

 

„ Тя жертва всичко, което имаше, цялата си независимост, с цел да влезе в моя свят. Малко по-късно аз жертвах всичко, което имах, с цел да вляза в нейния свят ”, споделя Хари.

 

Половинката му е безапелационна, че повода за изработката на документалния филм за фамилния им живот е, че „ години наред безусловно непознати хора разказваха нашата история и считаме, че е по-логично в този момент тя да бъде разказана от самите нас ”.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !    
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР