Изложението в Кобо център се отлага за лятото на следващата

...
Изложението в Кобо център се отлага за лятото на следващата
Коментари Харесай

Автосалонът в Детройт става полева болница

Изложението в Кобо център се отсрочва за лятото на идната година

Вместо нови коли „ Кобо център ” ще подслони тази година заболели от ковид
(снимка: NAIAS)

Международното автомобилно ревю NAIAS 2020, което беше планувано за юни в Детройт, е анулирано заради вилнеещата пандемия C ovid-19. Градът се готви да трансформира TCF центъра във краткотрайна полева болница.

NAIAS се организира всяка година в TCF Center, прочут преди като „ Изложбен център Кобо ” (или просто „ Кобо център ”). Организаторите обявиха, че Федералната организация за ръководство на изключителни обстановки ще трансформира TCF центъра в голяма полева болница (само изложбеното пространство в него е 67 200 кв. метра).

„ Въпреки че сме разочаровани, за нас няма нищо по-важно от здравето, сигурността и благополучието на жителите на Детройт и Мичиган и ще създадем всичко допустимо да подкрепим битката на нашето общество против ковид ”, съобщи шефът на NAIAS Род Албертс, представен от TechCrunch.
още по тематиката
NAIAS е следващото от дълга серия събития, които бяха анулирани по целия свят, заради пандемията Covid-19. Счита се, че над 100 стандартни центрове и уреди в Съединените щати могат да бъдат превърнати във краткотрайни лечебни заведения.

Известен още като Детройският автосалон, NAIAS ще се организира през юни 2021 година Изложението се чакаше с огромен интерес, защото беше преместено от януари за лятото след дългогодишни настоявания от промишлеността да се провежда през по-топлите месеци.

Това лято доста автомобилни компании щяха да показват в Детройт последните си разработки. Организаторите твърдят, че разноските за всички билети, закупени за NAIAS 2020, в това число за обвързваните събития, ще бъдат възобновени изцяло на клиентите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР