Излиза световният бестселър А може би трябва да поговориш с

...
Излиза световният бестселър А може би трябва да поговориш с
Коментари Харесай

Световен бестселър излиза и на български

Излиза международният бестселър „ А може би би трябвало да поговориш с някого “  -автобиографична книга за терапевта като пациент и за всичко това, което остава прикрито в нашия живот. Книга, която задава въпроса: „ Как се променяме? “, и дава отговор:

 

„ Във взаимоотношенията си с другите хора “. А взаимоотношенията сред терапевти и пациенти, за които Лори Готлиб написа, изискват цялостно доверие, с цел да може да настъпи каквато и да е смяна. „ А може би би трябвало да поговориш с някого “ (Колибри) е книга, каквато до момента никой психотерапевт не е писал. Това е книга за терапевт, който се подлага на терапия, за метода, по който протича една лечебна сесия. Авторката наблюдава комплицираните от време на време връзки сред терапевт и пациент и трагичния път на индивида към душевното равновесие. С схващане и състрадание към човешкото страдалчество Готлиб ни превежда през личните си тествания и през тестванията на пациентите си.

 
Прави го с лекост, професионално умеене и ненатрапчиво възприятие за комизъм. Творба като тази на британски език се назовава a must-read – книга, която би трябвало да се прочете непременно. Родена през 1966 година, Лори Готлиб е уважавана американска писателка и психотерапевт. Работи като журналистка в NBC по времето, когато се снима сериалът „ Спешно поделение “. Тогава взема решение да приключи медицина и след това става психотерапевт. Автобиографичната ѝ книга „ А може би би трябвало да поговориш с някого “ е включена в листата на бестселърите на „ Ню Йорк Таймс “ и е особено маркирана от най-престижните американски списания. Книгата има и телевизионна акомодация.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР