Изкуството превзема Созопол34-тото издание на Празници на изкуствата "Аполония" започва

...
Изкуството превзема Созопол34-тото издание на Празници на изкуствата "Аполония" започва
Коментари Харесай

Изкуството превзема Созопол

Изкуството завладява Созопол
34-тото издание на Празници на изкуствата "Аполония" стартира на 31 август и ще продължи до 8 септември в Созопол и ще показа над 70 културни събития, измежду които обичаните на публиката "Цената на успеха", "Книжна Аполония" и "Детска Аполония".

За седма поредна година обичайните за фестивала срещи "Цената на успеха" ще показват достиженията на известни хора на изкуството. Писателят Георги Господинов и художникът Греди Асса ще бъдат измежду първите създатели, които ще споделят с публиката мислите си за провокациите по пътя към триумфа. Графичният дизайнер, плакатист и аниматор Теодор Ушев и режисьорът Владимир Люцканов също ще вземат присъединяване в диалозите на тематика осъществения блян, мечтаното осмисляне на всеки труд, визията за съвършенството и признанието на публиката.

По време на фестивала особено място за всички ценители на литературата заема "Книжната Аполония". За трета поредна година известни издателства ще вземат участие в събитието и ще показват свои определени създатели и произведения. Сред издателските къщи, които ще покажат най-хубавите литературни творби на редица български и задгранични гении, са ИК "Жанет 45", ICU, "Лексикон", "Artline Studios" и други /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР