Изкуството понякога е неразбираемо, също като цената, която някои са

...
Изкуството понякога е неразбираемо, също като цената, която някои са
Коментари Харесай

Да платиш 91 милиона за заек без лице

Изкуството от време на време е неясно, също като цената, която някои са подготвени да дадат за него. Поредният сходен образец е една статуя на заек от неръждаема стомана . Тя е дело на американския създател Джеф Конс.

Това произведение на модерното изкуство стана най-скъпата статуя на жив актьор, продадена в миналото на търг . Специалисти пресмятаха, че заекът ще с епродаде на цена сред 50 и 70 милиона $. Но след началото на наддаването в сряда в Ню Йорк се доближи до сумата от 91 милиона и 75 хиляди $ , която нахвърли всички упования.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от HYPEBEAST (@hypebeast) на Май 16, 2019 в 6:53 PDT

Така скулптурата от неръждаема стомана, която доста ни прилича на фолиен балон, съумя да надскочи предходния връх с няколко хиляди $. И заекът без лице незабавно бе избран за едно от най-забележителните произведения на модерното изкуство.
 Продадоха най-скъпата картина в света
Продадоха най-скъпата картина в света

Платното е на Леонардо да Винчи

Продаденият образец е един от четирите, направени персонално от Конс. Той отиде на търг след кончината на медиен магнат, изтъкнат колекционер на творби на изкуството. Новият притежател пък е татко на министъра на финансите на Съединени американски щати , написа CNN.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Cezar Sauza (@cezarmgmt) на Май 22, 2019 в 10:28 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР