Изкуството още веднъж доказа, че е непреходно, след като песен

...
Изкуството още веднъж доказа, че е непреходно, след като песен
Коментари Харесай

“Stranger things” възроди песен на Кейт Буш от 80-те

Изкуството още един път потвърди, че е непреходно, откакто ария от 1985г. още веднъж застана отпред на музикалните ранглисти. Става дума за „ Running Up That Hill “ на Кейт Буш, която чухме в последния сезон на. Първоначално песента заема трето място в класацията за сингли през 1985 година, а с днешна дата парчето още веднъж получи летящ старт, откакто изигра значима роля в новата серия от хитовия сериал и доближи до номер осем в класациите на Обединеното кралство в петък и се радва на особена известност в Тик Ток, оповестяват от „ BBC”.

Изпълнителката показа, че е „ в действителност вълнуващо “ песента й още веднъж да бъде слушана по целия свят, 37 години след излизането й. „ Може би знаете, че първата част на сезон 4 на фантастичната, завладяваща нова поредност от „ Stranger Things “ неотдавна беше пусната в Netflix. В нея песента Running Up That Hill получава напълно нов живот, благодарение на младите почитатели, които обичат сериала – и аз го обичам! ", написа Кейт Буш.
 Огледалото на българските срамотии 2 юни 2022 | Старият свят на привидностите си отива. Колкото по-бързо го разберем, толкоз по-добре. Защото, когато човек...


„ Running Up That Hill “ играе основна роля в последния сезон на „ Stranger Things “ и е обичаната ария на героя Макс, изигран от Сейди Синк, и се появява като претекст по време на разгръщането на сюжета. Песента се трансформира в същински шлагер измежду поколението Z, оповестяват от „ Гардиън “.

Това е единствено още едно свежо увещание за „ Running Up That Hill “ и нанагорнище в класациите. Преди време песента още веднъж стана част от класациите на Обединеното кралство през 2012 година, откакто откри церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон, предават от изданието. А през днешния ден разполагаме с още един мотив да я чуем и да се насладим на обичан сериал.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР