Изкуственият интелект ChatGPT ще получи ключова корекция на основния си

...
Изкуственият интелект ChatGPT ще получи ключова корекция на основния си
Коментари Харесай

ChatGPT ще получи достъп до интернет и актуална информация

Изкуственият разсъдък ChatGPT ще получи основна промяна на главния си проблем - фактът, че работи с остарели данни, заяви Microsoft.

Техногигантът, който купи огромен пакет акции в компанията основател на чатбота - OpenAI - им оказва помощ да свържат езиковия модел непосредствено с Интернет. По ред аргументи досега ChatGPT боравеше единствено със затворена база данни, събрана от Интернет до септември 2021 година - и надлежно не знаеше съвсем нищо от събитията в последната година и половина.

Изкуственият разсъдък ще употребява търсачката Bing, която пък има вграден изкуствен интелект със същия вид езиков модел. 

Но няма да търси единствено в класическата търсачка, а в профилирани складове за данни като Wolfram Alpha, Kayak и други.

Очаква се в близкото бъдеще да се прибавят и функционалности за визуализиране и генериране на изображения - нещо, което е налице в други логаритми от вида на Dall-E и MidJourney, които са насочени единствено към основаване на AI изкуство. Видно задачата на OpenAI и Microsoft е ChatGPT да се трансформира в универсална платформа за изкуствен интелект, която да комбинира разнообразни функционалности на десетки принадлежности сега.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР