Изключително впечатляваща състезателна кола бе забелязана да се движи из

...
Изключително впечатляваща състезателна кола бе забелязана да се движи из
Коментари Харесай

Този невероятен звяр на четири колела се разходи из улиците на София

Изключително впечатляваща спортна кола бе видяна да се движи из улиците на София. Автомобилът е сниман от очевидци, които разясняват, че единственото, което му липсва, са крила, с цел да полети и във въздуха. Автомобилът е SIN R1 и е първата българска супер кола.

Това е вторият сходен автомобил, конструиран от русенеца Росен Даскалов, само че доста усъвършенстван като дизайн и техника. В огромна степен в развиването е употребен опита на Sin в моторните спортове и европейските серии GT4. Окачването е модифицирано, с цел да бъде удобно в коловозите по родните пътища. Колата има хидравлика, която я демонстрира с 45 мм с натискането на бутон.

Двигателят е V8 от Chevrolet с 410 к.с., само че при предпочитание от клиентите мощността може да бъде нараснала на над 500 к.с.

Автомобилът не е основан за покупател, а да бъде демо кола за промотиране на марката у нас и в чужбина. Амбициите на Даскалов са да прави по 1 кола на месец, както и да провежда дистрибутор във всички огромни пазари в Европа. Цената на колата е 180 000 евро.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР