Изключително солидна отборна премия ще си поделят футболистите и спортно-техническият

...
Изключително солидна отборна премия ще си поделят футболистите и спортно-техническият
Коментари Харесай

Половин милион премия в Арда, ако отборът вдигне Купата на България

Изключително солидна отборна награда ще си поделят футболистите и спортно-техническият щаб на Арда, в случай че завоюват Купата на България, написа " Тема Спорт ".

При историческо продобиване на трофея против ЦСКА в лагера на кърджалийци ще си разделят общо към 500 000 лв. екипен бонус. До момента играчите на Николай Киров не са получавали финансови тласъци за похода си до първия край в 97-годишното битие на клуба, при който те отстраниха поредно Спартак Варна (2:1), Етър (1:0), ФК ЦСКА 1948 Сф (1:0) и Славия (0:0 и 1:0). По вътрешен устав груповата награда в Арда се поставя единствено при краен триумф в шампионата. Подобна е практиката в множеството тимове у нас. Идентичен екипен бонус като на кърджалийци е обещан и в ЦСКА, в случай че алените съумеят да вдигнат за 21-ви път Националната купа.

В навечерието на финала с ЦСКА пък старши треньорът Николай Киров натъртва съществено на заучените положения в тренировките. Белия е въвел няколко нови отигравания, най-много при непреки свободни удари и къси осъществявания на корнер в опит да изненада алените. Играчите на Любо Пенев имат съществено ръстово преимущество против противниците си и по тази причина в Арда търсят опция на високите центрирания в пеналта.
 Дилема
Дилема " Тибо Вион " за Любо Пенев

Какво ще реши треньорът?

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР