Изключително сериозни мерки за сигурност са предприети във Варна за

...
Изключително сериозни мерки за сигурност са предприети във Варна за
Коментари Харесай

Варна под блокада, полицията на крак! 350 души и 6 полицейски кучета охраняват дербито

Изключително съществени ограничения за сигурност са подхванати във Варна за идното дерби Спартак (Вн) – Черно море от 15 кръг на Първа лига. Градът е под обсада, откакто от БФС и Главна дирекция „ Национална полиция “ дефинираха срещата сред двата градски противника от висок риск от нарушение на публичния ред, предава Блиц Спорт.

Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи ще охранява дербито с невиждан брой униформени – 350 души и 6 полицейски кучета. Очаква се на дуела да има и частни гардове. В деня на мача и до три часа след неговото привършване не се позволява предлагането на алкохолни питиета в спортната зона. Поетапно ще се стопира придвижването за транспортни средства по избрани направления, само че това няма да важи за градския превоз.

Около 1200 души се чака да наброява гостуващата агитка на „ моряците “, а стадионът ще е разпродаден. Феновете и на двата отбора пък надъхаха своите любимци в последната подготовка преди дълго чакания конфликт.

В последното играно дерби от 2009 година „ зелено-белите “ ликуваха след 5:0 на „ Тича “. Всичките попадения тогава паднаха след почивката, а точни бяха Мирослав Манолов (51), Адриан Фернандеш (60), Георги Илиев (73), Адриан Фернандеш (75) и Тодор Колев (80). Треньор на домакините бе Никола Спасов, а гостите бяха водени от Атанас Джамбазки.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР