Изключително разочароващо е, че беше отменено тазгодишното издание на Е3,

...
Изключително разочароващо е, че беше отменено тазгодишното издание на Е3,
Коментари Харесай

Ubisoft ще представи все още неанонсирана игра по време на Forward 2023

Изключително разочароващо е, че беше анулирано тазгодишното издание на Е3, само че лятото ще е богато на други гейм събития, като огромна част от тях ще са проведени от самите издатели. Едно от тези събития, което без подозрение мнозина от вас чакат е Ubisoft Forward, което ще ще се организира на 12-ти този месец в Лос Анджелис. Вече знаем почти какво ще бъде показано на Forward 2023, само че също така Ubisoft ще показват и към момента неанонсирана игра, предава Rock, Paper, Shotgun.

Тази седмица френското студио показа видео с някои от анонсите, които ще бъдат направени по време на Ubisoft Forward 2023. Видеото показва Avatar: Frontiers of Pandora, Assassin’s Creed Mirage, The Crew Motorfest – всички те са доказани за показване, само че евентуално ще има и още. Видеото приключва с кадър на нещо, което наподобява като позлатена повърхнина, а дамата от видеото мъжа до себе си: „ Коя е тази игра? “.

Видеото не ни подсказва другите игри, които ще се показват. Като да вземем за пример другите заглавия от света на Assassin’s Creed, които чакаме, както и възможни вести, свързани с игри, като Rainbow Six Siege и The Division. За Skull & Bones или дори за продължението на Beyond Good and Evil да не приказваме. Най-вероятно е те да не бъдат включени изобщо.

Ubisoft не претърпява най-хубавите си времена сега. Студиото не е издавало нова игра от излизането на Assassin’s Creed Valhalla (2020) и в един от последните финансови доклади разказа едно недобро положение. Компанията търпи съществено закъснение в растежа на облагите, което е принудило Ubisoft да отпише няколко подготвяни от тях плана. Освен това се чака да последва нова „ метла “ в офисите на студиото, като изпълнителният шеф на Ubisoft Ив Гийемо прикани чиновниците на студиото да се трудят повече – нещо, което предстоящо беше посрещнато с отрицание от мнозина.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР