Изключително остър коментар направи парламентарната шефка на ГЕРБ Десислава Атанасова

...
Изключително остър коментар направи парламентарната шефка на ГЕРБ Десислава Атанасова
Коментари Харесай

Атанасова за думите на Лорер, че Пендиков не е българин: Безумно! Това е езикът на „добрите“

Изключително изострен коментар направи парламентарната шефка на ГЕРБ Десислава Атанасова по адрес на Даниел Лорер от Политическа партия. Повод за гневните й думи стана изявлението на Лорер във връзка на бруталната експанзия против Християн Пендиков в Охрид, предава Флагман.

В посещение в неделя заран по Нова телевизия, Лорер разяснява случая по този начин: „ Господинът, който беше нападнат в Македония “. Според депутата от „ Продължаваме промяната “ Пендиков не е български жител.

Ето реакцията на Десислава Атанасова:

На езика на „ положителните “ новината „ Християн Пендиков – секретар на българския културен клуб „ Цар Борис III “ е пребит в Охрид, районен съд Македония “ звучи: „ Господинът, който беше нападнат в Македония “.

Толкова безумно, колкото „ войната е военна интервенция “…Емпатия, състрадание, поддръжка и „ положителните “.

Потресаващ коментар!

Както е известно, за „ умните и красивите “, каквито са главно членовете на „ Продължаваме промяната “ и „ Да, България “, вековни полезности като национализъм, родолюбие, родава памет, история и така нататък не значат нищо. Затова и тези обединения елементарно и бързо предадоха българския народен интерес и подвигнаха ветото, наложено на нереформираната и антибългарска Република Северна Македония. Този вид политици постоянно приказват за човешки права, само че се задействат единствено в случаите, когато става въпрос за права на избрани общности – LGBT, феминисти, роми, ислямски имигранти и всички други демократични любимци. Ако Християн Пендиков беше деятел на LGBT, а не на „ Червения кръст “, тогава политици като Лорер и други от неговия шаблон щяха да се пенявят по всички вероятни малките екрани и да се възмущават против похищението, да пишат протестни ноти и заявления до всички инстанции в Европейски Съюз и Европейска комисия. Но за някакъв си там Пендиков, който нямал друга работа, ами се считал за българин във Вардарска Македония, не си коства да си мърдаш и пръстта.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР