Изключително нестандартна българска двойка беше забелязана от родната диаспора във

...
Изключително нестандартна българска двойка беше забелязана от родната диаспора във
Коментари Харесай

Румен Овчаров издържа Галя от „Сатен“

Изключително ексцентрична българска двойка беше видяна от родната диаспора във Виена предишния уикенд да се черпи в първокласен ресторант в източния завършек на „ Пратера “. Компания на сладка раздума си правели аленият гуру на енергетиката Румен Овчаров и позабравената джукеста примабалерина на балет „ Сатен “ Галя, разкриха очевидци пред „ Таблоид “.

Проучване откри, че не става въпрос за интимна среща сред Дългия инкасатор, както е прочут в политическите измежду Овчаров, и танцьорката. Двамата обаче са свързани в крепка дружба около някогашната половинка на Галя – предприемача Смилен Манов. Таткото на Смилен, остарелият милиционерски кадър Кирил Манов, бил дясната ръка на Р. Овч. в средата на 80-те, когато някогашният енергиен министър беше ръководител на един от районните комитети на Българска комунистическа партия в София.

Злите езици шушукат, че точно дебелите връзки на Румен стоят зад превръщането на Смилен в огромен предприемач и притежател на някои от най-елитните столични заведения на прага сред двете хилядолетия. Дъщерята на Овчаров – Яна, е постоянен участник в програмата на Мановите клубове и нощни заведения.

Двете фамилии поддържат непрекъсната връзка, а Румен бащински одобрил Галя от „ Сатен “ за половинка на Смилен макар съпротивата на доста от роднините му. Той приемал миньончето и дъщеря й от Смилен – Карина, за част от личната му фамилия. Нещо повече – откакто Галя се разделила с бащата на детето си, Румен обилно й помагал в издръжката на детето. Благодарение на неговата помощ тя си е стъпила на краката.

Нищо чудно и екскурзията до Виена да е била платена от Овчаров.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР