Изключително неадекватно обяснение за поведението си е дал 30-годишният мъж,

...
Изключително неадекватно обяснение за поведението си е дал 30-годишният мъж,
Коментари Харесай

Биячът на жени в Пловдив проговори

Изключително несъответстващо пояснение за държанието си е дал 30-годишният мъж, който преди два дни удари свиреп млада майка с дете в Пловдив, научи Plovdiv24.bg.

Авторът на непредизвиканата с нищо експанзия след ареста показал като претекст за дейностите си това, че малко преди случая, при разминаване сред двамата, дамата го била погледнала по метод, който не му харесал.

Официално от прокуратурата:

Районна прокуратура – Пловдив следи бързо произвеждане за нанесена лека телесна щета по хулигански подбуди – закононарушение по член 131 алинея 1 т. 12 вр. член 130 алинея 1 от Наказателния кодекс.

На 4 март 2021 година, в Пловдив, пред магазин за хранителни артикули С.Г., на 30 година, минал около млада жена с бебешка количка и без никакъв мотив ѝ нанесъл удар с пестник в региона на главата. Действията му били снимани от охранителна камера и след това публикувани в обществените мрежи.

Проведени са били издирвателни мероприятия от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив, под надзора на Районна прокуратура – Пловдив, в резултат на което причинителят е открит няколко часа по-късно. С.Г. водел полускитнически метод на живот, самонастанявал се на разнообразни изоставени места и бил арестуван в гараж, находящ се на бул. " Христо Ботев “ в Пловдив.

Той е престъпно проявен и е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Действията по следствието не престават. По делото са събрани данни, че това не е единична демонстрация на С.Г. Установяват се и други дами, които същият е удрял по хулигански подбуди.

Под надзора на Районна прокуратура – Пловдив са извършени процесуално-следствени дейности – разпити на очевидци, приобщени са материални доказателства и други И в този миг продължава дейното следствие по случая, като дейностите на проверяващите органи са съгласувани с наблюдаващ прокурор от Районна прокуратура – Пловдив. Предстои покачване на обвиняване във връзка с С.Г. за осъщественото действие по член 131 алинея 1 т. 12 вр. член 130 алинея 1 от Наказателния кодекс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР