Изключително жестоко убийство, като излязло от сценарий на холивудска продукция,

Изключително жестоко убийство, като излязло от сценарий на холивудска продукция, ...

Ужас в Одеса: Хванаха чисто гол мъж, омотан в човешки черва и с отрязана глава в ръцете


Изключително жестоко убийство, като излязло от сценарий на холивудска продукция, е било извършено в украинския град Одеса.

Местната полиция е задържала мъж, който се разхождал гол по улиците на града, носейки в ръце отрязана човешка глава, съобщава nv.ua.

От отдела за криминални разследвания поясняват, че мъжът не само, че бил гол, но бил омотал тялото си с човешки вътрешности.

Арестът му е бил извършен в сряда, 20 януари, след като полицаите го последвали до входа на жилищна кооперация на улица "Небесна стотица".

Служителите на реда задържали мъжа в апартамента му, където се натъкнали на смразяваща гледка, съобщават от областното управление на полицията.

В жилището били открити телата на двама мъже, убити по особено жесток начин.
Ужас в Одеса: Хванаха чисто гол мъж, омотан в човешки черва и с отрязана глава в ръцете

„Той е извършил убийството на баща си и на друго лице. Подробностите около убийството в момента се разследват. Убиецът е разкъсал корема на една от жертвите и е отрязал главата на другата”, се казва в изявлението на разследващите.

След като извършил жестокото убийство, мъжът се съблякъл чисто гол, омотал се с черва и седнал пред дома си да пуши цигара. После влязъл вътре, взел отрязаната глава на една от жертвите си и тръгнал с нея по улиците.Източник: fakti.bg