Изключително жестоко убийство, като излязло от сценарий на холивудска продукция,

...
Изключително жестоко убийство, като излязло от сценарий на холивудска продукция,
Коментари Харесай

Ужас в Одеса: Хванаха чисто гол мъж, омотан в човешки черва и с отрязана глава в ръцете

Изключително грубо ликвидиране, като излязло от сюжет на холивудска продукция, е било осъществено в украинския град Одеса.

Местната полиция е задържала мъж, който се разхождал гол по улиците на града, носейки в ръце отрязана човешка глава, оповестява nv.ua.

От отдела за престъпни следствия разясняват, че мъжът освен, че бил гол, само че бил омотал тялото си с човешки черва.

Арестът му е бил осъществен в сряда, 20 януари, откакто служителите на реда го последвали до входа на жилищна кооперация на улица " Небесна стотица ".

Служителите на реда задържали мъжа в жилището му, където се натъкнали на смразяваща панорама, оповестяват от регионалното ръководство на полицията.

В жилището били открити телата на двама мъже, убити по изключително нечовечен метод.
 Ужас в Одеса: Хванаха чисто гол мъж, оплетен в човешки вътрешности и с отрязана глава в ръцете

„ Той е направил убийството на татко си и на друго лице. Подробностите към убийството сега се проверяват. Убиецът е раздрал корема на една от жертвите и е отрязал главата на другата”, се споделя в изказването на проверяващите.

След като направил жестокото ликвидиране, мъжът се съблякъл чисто гол, омотал се с вътрешности и седнал пред дома си да пуши цигара. После влезнал вътре, взел отрязаната глава на една от жертвите си и тръгнал с нея по улиците.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР