Изключително интересно се очертава да бъде на футболния фронт през

...
Изключително интересно се очертава да бъде на футболния фронт през
Коментари Харесай

Какво ни очаква в света на спорта през април

Изключително забавно се обрисува да бъде на футболния фронт през април с основни дербита от шампионата на Първа лига и полуфиналите за Купата на България. На 6 април от 17:00 ч. е първият от серията зрелищни дуели в родния шампионат – лидерът във краткотрайното класиране Лудогорец ще бъде хазаин на изоставащия със единствено три точки ЦСКА. На 14 април от 20.00 ч. следва да разберем и какъв ще е резултатът от не по-малко завладяващия конфликт сред отбора от Разград и третия в класирането Левски. Тези мачове от изключителна значимост ще бъдат излъчени непосредствено по DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Апотеозът обаче са цели три издания на синьо-червената футболна борба Левски – ЦСКА през месеца – едно във футболното ни шампионата и две в полуфиналите за Купата на България. Серията започва с първи полуфинален мач, който може да гледате на 11 април вечерта в ефира на DIEMA SPORT. Само седмица по-късно, на 18 април, Вечното дерби се завръща със среща сред двата отбора от шампионата на Първа лига. Сагата продължава на 25 април вечерта с реванш от полуфинала, който също можете да наблюдавате онлайн в ефира на DIEMA SPORT и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. И още екшън от футболния терен – Ботев Пловдив и Славия се изправят един против различен в полуфинални срещи за Купата на България. В първата на 10 април от 19.00 ч. пловдивчани са домакини, а втората е на 24 април от 18.30 ч. на стадион „ Васил Левски “ в София. Кой отива на финала? Не пропускайте да разберете директно от ефира на DIEMA SPORT.

Във Висшата лига също ще има мотиви за мощни страсти с две градски дербита. В решаваща борба с доста кондензиран прочувствен заряд един против различен ще се изправят първият в класирането Манчестър Сити против втория Манчестър Юнайтед. Отборът, воден от Пеп Гуардиола, е с цели 16 точки преднина пред отбора на Жозе Моуриньо. Датата на завладяващата среща е 7 април, а футболните почитатели могат да я гледат директно от 19.30 ч. по DIEMA SPORT 2. В същия ден, само че единствено няколко часа по-рано, в 14.30 ч., третите в класирането Ливърпул ще търсят победа над градския противник Евертън. Седмица по-късно, на 14 април от 21.45 ч., е друга значима среща във Висшата лига – водачът в класирането Манчестър Сити гостува на четвъртите Тотнъм Хотспър.

И през новия сезон на Формула 1 ще бъде доста динамично. След успеха на водача на Скудерия Ферари Себастиан Фетел в Австралия, на 8 април от 18.10 ч. следва втори старт в Бахрейн. Надпреварата ще бъде излъчена по DIEMA SPORT, а на 15 април от 9.10 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2 феновете ще могат да проследят третия старт в Шанхай, Китай. Оспорвано ще бъде и в старта за Голямата Награда на Азербайджан – 29 април, 15.10 ч., DIEMA SPORT.

Предстои и кулминационната точка в родния клубен волейбол, а финалистите към този момент са ясни – ЦСКА - Нефтохимик. Отборите ще спорят за златото в мъжката Суперлига, като първите три срещи от плейофите са на 12, 13 и 19 април и ще бъдат излъчени от 18.30 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2.

През април няма да липсват и забавни срещи от НБА. Сред акцентите е конфликтът сред Лос Анджелис Лейкърс и Юта Джаз, който ще бъде излъчен в среднощ на 9 април в ефира на DIEMA SPORT 2. Определено обаче всички чакаме плейофите, чийто старт е на 14 април, а DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 ще излъчат обилие от мачове.

Не пропускайте и интернационалната боксова галавечер в Ливърпул - на 21 април от 22.00 ч., когато някогашният международен първенец по бокс Амир Хан ще се изправи против канадеца Фил Ло Греко. Двубоят от полусредна категория ще бъде излъчен директно по DIEMA SPORT 2.

Не пропускайте най-интересните спортни събития през април – онлайн по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в новата платформа PLAY DIEMA XTRA.
СПОРТ Спасе, води Делио за риба След паузата: Убедителни Лудогорец и ЦСКА, разочароващ Левски Легенда на Юнайтед: Моуриньо щеше да се изяде, в случай че беше от шоколад
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР