Изключително грозни сцени се разиграха в сектора за гости на

...
Изключително грозни сцени се разиграха в сектора за гости на
Коментари Харесай

Масов бой между ултрасите на Левски

Изключително грозни подиуми се разиграха в бранша за посетители въз основата в " Коматево ", където бяха настанени към 300 почитатели на Левски. В 10-ата минута минута на мача елементи на враждуващите фракции " Ултрас Левски " и " София-Запад " влязоха в ръкопашен пердах, като и няколко седалки залетяха, до момента в който в бранша за гостите не влезе полицията.

Бяха счупени предградията от задната част на бранша към подготвителните терени и част от почитателите, които не участваха в мелето се изнесоха от там. По-агресивните хулигани натупаха няколко от последователите, като полицията се опитваше да успокои пристрастеностите. Част от почитателите бяха тръшнати на земята зад бранша, до момента в който в този миг Ботев поведе с 2:0, след което пристрастеностите се успокоиха почитателите продължиха да поддържат тима си.

За страдание причина за сходни мелета има непрестанно от две години, когато двете най-големи фракции на Сектор " Б " се скараха и влязоха в открита война. Както е известно, " Ултрас Левски " даже поддържа любимците си на " Герена " от Сектор " А ".

Това е следващ сериозен проблем за " сините ", които имат тежки финансови усложнения, а в този момент ще бъдат осъдени да заплащат за счупения бранш в Пловдив, както и санкционирани солено от БФС.

efbet Лига 7 кръг, събота 26 септември  Ботев (Пловдив) 2:149 минута  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР