Изключително емоционален и изпълнен с изненади обещава да бъде предпоследният

...
Изключително емоционален и изпълнен с изненади обещава да бъде предпоследният
Коментари Харесай

Специални изненади за Александра, Виктория и Дениз в предпоследния епизод на "Ергенът"


Изключително прочувствен и изпълнен с изненади дава обещание да бъде предпоследният епизод на най-романтичното телевизионно риалити в българския ефир „ Ергенът “ този четвъртък (19 май) от 21:00 ч. по bTV. След трагичните събития, които раздрусаха имението предходната седмица, Виктор ще бъде изправен пред един от най-трудните избори до този миг. Той няма да скрие от феновете, какво значи за него всяка една от дамите и какви са в неговите очи взаимоотношенията, които е построил с Александра, Дениз и Виктория.

„ Привлечен съм от тези три дами по друг метод, само че ще би трябвало да се разделя с една от тях и това прави избора ми още по-труден “, ще показа първия „ ерген “ на България на прага на едно от най-трудните си решения.

Виктор е подготвил три доста прочувствени изненади за трите си най-специални дами. Каква ще е реакцията на девойките, когато ги видят, феновете ще схванат на следващия ден вечер (19 май) от 21:00 ч. единствено в „ Ергенът “ по bTV. Виктор ще посвети останалата част от деня си на вълнуващи самостоятелни срещи и с трите дами. Заедно с Александра ще се разходят по Ликийската пътека – най-дългата пътека в света, дълга повече от 500 км, с Дениз ще посетят изоставения нереален гръцки град в Турция – Каякьой, а с Виктория ще се усамотят на горски пикник.

В края на вечерта феновете ще станат очевидци на последната Церемония на розата. „ Чувам сърцето си по какъв начин тупка и чувствам гласа му все по-ясно. Всеки път, когато Виктор ме пита: „ Ще приемеш ли тази роза “, в сърцето ми нахлува наслада “, не крие вълнението си едната от дамите. „ Не желая тази приказка да свършва. Виктор прекатурна визиите ми и с наближаването на финала се усещам все по-напрегната “, споделя втората дама, достигнала до финала. „ Чувствам се извънредно разчувствана и не знам какво да чакам. Виждам, че Виктор има доста мощна благосклонност към мен. Със сигурност има и химия, само че въпреки всичко разбирам, че конкуренцията е извънредно мощна “, споделя последната от трите дами, с което разкрива, че се опасява от решението на Виктор.

Всички фотоси от утрешния епизод на " Ергенът " можете да видите



За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР