Изключителен виртуоз и екстравагантен музикант – световноизвестният Найджъл Кенеди, реши

...
Изключителен виртуоз и екстравагантен музикант – световноизвестният Найджъл Кенеди, реши
Коментари Харесай

Найджъл Кенеди пристига в България с кола

Изключителен виртуоз и ексцентричен музикант – световноизвестният Найджъл Кенеди, реши да дойде за идния си концерт в България Една вечер с Найджъл Кенеди, на 21 септември в Пловдив - с кола!

Изненадващо за всички, и най-много за уредниците, цигуларят реши да покаже ексцентричния си жанр и във връзка с превоза, като избра да пътува до Пловдив с лека кола и отхвърли самолетния билет.

До града на Тепетата ще го вози персоналният му водач, а компания ще му вършат мениджърът му и невероятната му цигулка.

Очакваме звездата да дойде у нас няколко дни преди дълго чаканото събитие на 21 август в Античния спектакъл.
Виртуозът ще отседне в първокласен хотел, където ще бъде и екипът му от 10 души. За разлика от него, музикантите му се чака да кацнат в България със аероплан.

В хотелската стая на звездата ще има особено отопление с маслени радиатори, електрическо пиано и голяма тераса.
В тази конюнктура актьорът ще се отдаде на съществени подготовки за шоуто в Пловдив, което няма да е от обичайните за него (ако въобще думата обичайно може да се употребява дружно с името на Найджъл Кенеди).

В спектакъла Една вечер с Найджъл Кенеди ще звучат творби от последния му албум с композиции на Гершуин, селекция от пиеси от обичания му Йохан Себастиан Бах, aвторската Магьосникът от Лублин и едни от най-ярките и добре познати на публиката творби от всичките му албуми до момента.

На 21 септември на сцената ще бъдат и четирима превъзходни музиканти: Boyle Doug – китара, Peter Adams – чело, Piotr Kulakowski – ударни и Rolf Bussalb – кирата.

Световноизвестният цигулар, с връх в книгата на Гинес за най-продавана класическа творба на всички времена (за запис от 1989 година на Годишните времена на Вивалди - с над 2 млн. продадени копия) ще свири за трети път пред пловдивска аудитория.

Последното му посещение на сцената на Античния спектакъл бе преди три години, когато дружно с композитора Георги Андреев (и гъдулката му) оставиха без мирис пубиката с майсторските си осъществявания по време на невиждано и нечувано надсвирване.

За музикантите по време на шоуто са обезпечени огромни количества вода, доста хавлиени кърпи и прясно приготвена храна.

Менюто на целия екип ще включва разнообразни типове меса, (без свинско), зеленчуци на скара и свежи салати.

Гримьорната би трябвало да се поддържа с темепратура 23 градуса, а значимо изискане е да няма никакви цветя в близост.

Концертът е част от праграмата на Есенен салон на изкуствата, Пловдив 2019.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР