Изключителен с таланта и желанието си непрекъснато да открива нови

...
Изключителен с таланта и желанието си непрекъснато да открива нови
Коментари Харесай

Стинг събира най-популярните си дуети в албум



Изключителен с гения и желанието си непрестанно да открива нови музикални хоризонти, 17-кратният притежател на ГРАМИ, STING, събира най-популярните си дуети в нов албум, озаглавен Duets. Той ще излезе на 27-ми ноември на общоприетоо CD, а на 18-ти декември - на плоча.

Днес започват предварителни поръчки на албума в онлайн магазин MusicMall.bg.

От мелизматичния блян в “Desert Rose” с припяванията на Cheb Mami и наситения груув на “It’s Probably Me” с Eric Clapton, до приповдигащия регетон трак 44/876 със Shaggy, който донесе на STING 17-тата му премия ГРАМИ, взаимните планове на изпълнителя са крайъгълни камъни в канона на известната музика.

За да отпразнува музикалните си партньорства, STING оформя специфична сбирка с най-любимите свои и на публиката дуети, които осъществя през забележителната си музикална кариера със звезди като Mary J. Blige, Herbie Hancock, Eric Clapton, Annie Lennox, Charles Aznavour, Mylène Farmer, Shaggy, Melody Gardot, Gashi и други.

Албумът Duets включва и чисто нова, неиздадена преди ария, “September”, с италианската звезда Zucchero. Нейн продуцент е самият STING, а миксът е дело на 4-кратния притежател на ГРАМИ - Robert Orton.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР