Изключителен дебют за новото попълнение на Борусия Дортмунд Арлинг Холанд.

...
Изключителен дебют за новото попълнение на Борусия Дортмунд Арлинг Холанд.
Коментари Харесай

Феноменален Арлинг Холанд с хеттрик при дебюта си за "Борусия" Дортмунд

Изключителен дебют за новото попълнение на " Борусия " Дортмунд Арлинг Холанд. 19-годишният норвежец влезе като запаса и вкара хеттрик при успеха против " Аугсбург " като посетител с 5:3. Холанд бе с съществена заслуга за триумфа на " пчеличките ", защото при появяването си в игра в 59-ата минута " Борусия " изоставаше с 1:3.
Снимка: Reuters
Холанд понижи на 2:3 единствено 183 секунди след стъпването си на терена, а по-късно добави още две попадения - в 70-ата и 79-ата минути. Междувременно асистира за гол на Джейдън Санчо. Преди това измежду голмайсторите се бе записал и Юлиан Брандт.
" Борусия " Дортмунд завоюва борбата за Арлинг Холанд 19-годишният норвежец избра немският отбор пред "Ювентус " и "Манчестър Юнайтед "
Холанд, който бе притеглен от " Залцбург " преди края на 2019 година, е първият норвежец, който се разписва с фланелката на " жълто-черните ". Освен това стана първият футболист, който дебютира като запаса и осъществя хеттрик в цялата история на Бундеслигата.

Флориан Нийдерлехнер вкара два гола за " Аугсбург ", а един път прецизен бе и Марко Рихтер.

Снимка: Reuters

С тази победа " Борусия " Дортмунд застигна " Байерн " Мюнхен на третото място в класирането, баварците обаче са с по-малко. " Аугсбург " е на 10-о място.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР