Изказванията му по телевизията в тази обстановка са най-малко неморални,

...
Изказванията му по телевизията в тази обстановка са най-малко неморални,
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Всичките изказвания на Румен Радев са само да храни собственото си его

Изказванията му по малкия екран в тази конюнктура са минимум аморални, сподели специалистът
„ Когато знаеш, че няма по какъв начин да се случи каквото казваш, приказваш ангро, само че на него (Румен Радев) това му е изцяло наясно, съветниците са му обяснили какво и по какъв начин би трябвало да стане. Всичките му изявления от последните година и нещо са единствено за едно – да храни личното му его, което някой очевидно го ощетява по някакъв метод. Влиза в някакви диалози с народа, както го бяха посъветвали неправилно “. Така оцени изявленията на президента Румен Радев в „ Офанзива с Любо Огнянов “ специалистът по политически пиар Нидал Алгафари.

По думите му при нови избори Румен Радев, даже с гласовете на Българска социалистическа партия, няма огромни шансове.

„ Той загуби доста. Както и един различен депутат, който преди дни изиска да разгласи, че Българска социалистическа партия ще влезе в Народното събрание единствено да гласоподава оставката на държавното управление и за изключителни избори. Кристиан Вигенин. Какви избори по това време!? Това е типът говорене – опозиционер, да ми пляска личната аудитория “, добави Нидал Алгафари.

За срещата на президента с Бойко Борисов в президентството, той сподели: „ В обстановка, в която е България, бе разумно и нужно да се обединят всички сили в България, да намерят метод някой да хвърли мостове, с цел да бъдем обединени в извънредно тежката рецесия, която се задава “, посочи Алгафари.

Според него „ Румен Радев евентуално се е надявал, че след тази среща всичко ще се обърне към него, той да бъде ръководителят, нещо като длъжностен министър председател, да влезе в роля на главнокомандващ, да ръководи военачалник Мутафчийски, който би трябвало да бъде на послушание на главнокомандващия и да му дава заповеди. И по тази причина доста хора се чудеха, дали да е изключително или военно състояние, тъй като при второто първият човек щеше да бъде президентът. При изключително състояние трябваше да е министър-председателят, само че по този начин се накърняваше егото му “, означи Нидал Алгафари. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР