„Изказването на Цветанов след КСНС е поредното упражнение в политическо

...
„Изказването на Цветанов след КСНС е поредното упражнение в политическо
Коментари Харесай

Зарков: Изказването на Цветанов е поредното упражнение в интригантство

„ Изказването на Цветанов след КСНС е следващото упражнение в политическо клеветничество към президента. Надали някой съществено може да си намерения, че това е правилно. За мен е тъпо, тъй като отклонява вниманието от значителните тематики “. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Крум Зарков пред публицисти в Народното събрание.

Според него единственият човек, който слага въпроса за ориентацията на България в геополитически аспект, е самият Цветанов. „ Вместо да разяснява изказванията на президента Радев, да разяснява изказванията на съдружния си сътрудник Волен Сидеров от Русия “, сподели още националният представител.

Според него съдържателно позицията на Цветанов е мъчно да бъде коментирана. „ Президентството излезе с документи- както работен документ, по този начин и финалният, който е признат.

Всеки един може да прочете и да си направи сметка. Това е умерена и естествена позиция “, добави той. „ Цветанов към този момент няколко пъти насочва неприкрити обвинявания в държавна измяна. Трябва да внимава с речника си, тъй като това не са думи, които могат да се хвърлят напразно “, предизвести депутатът.

Зарков съобщи, че Българска социалистическа партия осъжда всяка приложимост на химическо оръжие, по този начин както го прави интернационалното право. „ Такава обаче би трябвало да бъде потвърдена и едностранните дейности не оказват помощ. Апелираме към Съвета за сигурност и всички страни, ангажирани в спора, да поемат своите отговорности и спрат тази ужасяваща филантропична рецесия, която коства живота на към този момент 400 000 души “, сподели още националният представител.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР