„Изкарах един час в Министерството на спорта и разбрах защо

...
„Изкарах един час в Министерството на спорта и разбрах защо
Коментари Харесай

Антон Кутев: ММА бойците изкарват повече пари от политика, отколкото от спорт

„ Изкарах един час в Министерството на спорта и разбрах за какво ММА бойците се занимават с политика. Защото печелят повече от нея, в сравнение с от спорт. Станислав Недков ни будалка. Федерацията, която той ръководи, е получила над 1 млн. лева.”, Това съобщи в студиото на „ Здравей, България” представителят на държавното управление Антон Кутев.

„ Тези 220 хиляди лева, за които приказва той, са единствено по програмата за предварителна защита на зависимостите. Отделно федерацията е взимала всяка година по 180 хиляди лева Получавани са средства и по други програми”, разгласи Кутев.

Той разяснява и присъединяване на щерка си в Националния юношески конгрес:

„ Моята щерка не е взела стотинка от Министерството на младежта и спорта. Национален юношески конгрес е взел участие по планове в министерството, само че през 2020 година, а моята щерка е напуснала тази организация през 2019 г.”, изясни Кутев.

„ Аз желая да попитам кои са хората на Красен Кралев и по какъв начин са станали негови? Откога в министерството има негови хора? Нормално ли е министър да влезе в министерство и да има свои хора? Какво се е случило с тези, които не са негови?”, попита Кутев. Той изясни, че не е бил на разпити, а е имало разисквания на стратегия.

„ Крайно време е да скъсаме с този метод на ръководство. Аз съм се заел с тази страна. Никога няма да имаме финалист на „ Тур дьо Франс”, тъй като федерацията по колоездене получава доста по-малко пари от тази по ММА”.

„ Това са пари, давани за предварителна защита на зависимости. Не е свършена никаква работа и това е единственият проблем. Начинът, по който са били провеждани тези състезания, е безусловно несъстоятелен”, добави Кутев.

Казусът „ Спецов”:

„ Премиерът бе доста явен по тематиката. Към този миг се вършат инспекции и, в случай че те открият нарушавания, този човек ще си отиде по този начин, както е дошъл”.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР