Изискванията към идеалната абитуриентска рокля не са малко. Тоалетът трябва

...
Изискванията към идеалната абитуриентска рокля не са малко. Тоалетът трябва
Коментари Харесай

Златна рокля и цветна дантела - хит сред абитуриентките

Изискванията към идеалната абитуриентска рокля не са малко. Тоалетът би трябвало да бъде съгласуван с персоналния жанр на момичето и с неговата фигура, да е задоволително формален за празничното събитие и в това време комфортен за ваучър, фотосесии и танци. От значение са цената, цветът, материята, аксесоарите, както и желанията за грим и прическа. Изборът на съвършения тоалет може да е много стресиращ развой, който лишава седмици и даже месеци.

Дантелата е стилният любимец. Сигурен метод да изглеждате елегантно и женствено е да заложите на рокля с дантела. Докато в последните години класическите черно и бяло имаха забележим превес, тази пролет шлагер е цветната дантела. Трендовете на 2019-а са смели, дръзки, нетрадиционни. Дантелата може да е в настоящ за сезона цвят (бордо, тюркоаз, праскова, жив корал, лавандула, жълто, изумруденозелено, сиво, пурпурночервено) или в комбиниране с физически колорит, който я акцентира. Модерният прочит на дантелата разрешава на бъдещата абитуриентка да наподобява модерно, запазвайки духа на безконечната класика. Много ефектна е комбинацията сред дантелено бюстие и ефирна долна част от шифон, която пада свободно по тялото. Изящната дантелена част стои стилно и секси, а нежният шифон внася същински баснословен детайл в тоалета. Съчетанието е съвременно както при трагичните, дълги до земята рокли, по този начин и в по-късите им разновидности.

Флорални претекстове

Блясък, кристали, пайети, брокат върху кадифе, бродерии, флорални претекстове и щампи, даже рисунки ​- което и да изберете, няма да сбъркате. Богато украсените рокли са изключително известни, а едно от огромните им преимущества е, че възможностите някой да се появи със същата рокля са минимални. Елегантните украшения на цветя придават женственост и показват характерността на младата дама. Не забравяйте едно предписание - богато украсените рокли изискват умерени аксесоари. Ако тоалетът ви изобилства от искра и украшения, заложете на обикновен грим и прическа.

Дълга рокля с цепка

Абитуриентският бал е превъзходен мотив да изживеете парченце от звездната холивудска мода. А какво по-характерно за аления килим от ослепителна дълга до земята рокля с цепка? Както при декорациите и флоралните претекстове, и тук ключът е в салдото. Границата сред дръзка и вулгарна рокля може от време на време да е доста тънка, по тази причина не прекалявайте с провокацията. Високата цепка в композиция с надълбоко деколте придава по-скоро пошла визия, с която ще привлечете погледите по неверния метод. Заложете на сдържан съблазън. Ако в роклята към този момент има един провокативен детайл, като дълбока цепка, разкриваща крайници, дано горната част да бъде по-прибрана. Актуални са разчупените модели със свободна кройка, които няма да ви попречат да се движите на дансинга.

Сребро и разкош

Роклите в златисто и сребристо стоят извънредно първокласно. Тези елегантни модели са обсипани с пайети и камъни, които придават спомагателен искра на вашия специфичен мотив. Класическата дължина на златистите и сребристи тоалети е до земята, само че тяхна също толкоз съвременна опция са полите вид пачка на балерина.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР