Изискването футболистите да имат зелен сертификат няма да затрудни Левски.

...
Изискването футболистите да имат зелен сертификат няма да затрудни Левски.
Коментари Харесай

"Левски" ще има напълно ваксиниран отбор утре

Изискването футболистите да имат " зелен документ " няма да затрудни " Левски ". Почти всички играчи на " сините " са имунизирани срещу ковид, а на последните трима ще им бъде сложена доза на следващия ден (27 октомври).

Това разкри ръководителят на Управителния съвет на отбора - Даниел Боримиров, в предаването " Тази заран ".

Както за почитателите по трибуните, по този начин и за основните герои на терена, беше въведен наложителен зелен документ.

Снимка: Lap.bg

" Ние сме изрядни. Постарали сме се във всяко едно отношение да отговаряме на условията, които са сложени от Министерство на здравеопазването и от БФС. " Левски " е квалифициран за днешния мач и ще чака своите последователи. Почти всички футболисти на " Левски " са имунизирани като се изключи трима, само че и те ще бъдат на следващия ден. " Левски " ще бъде имунизиран на 100% ", съобщи Боримиров.

Снимка: Lap.bg

Днес (26 октомври) " Левски " приема " Септември " в среща от осминафиналите на шампионата за Купата на България. За улеснение на почитателите, които желаят да гледат любимците си онлайн, пред стадион " Георги Аспарухов " ще бъде отворен пункт за антигенни проби.

" Взели сме ограничения. Днес (26 октомври) ще пристигна мобилна лаборатория тук, която ще бъде разполагаем на всички почитатели, а и на хората, живеещи в района. Ще могат да се вършат бързи антигенни проби и да се влиза на мач. Резултатите са подготвени за 15 минути. Постарали сме се да създадем уют и комфорт на нашите последователи. Взели сме нужните ограничения бързо да се влиза на стадиона, да не се чака доста ", съобщи някогашният футболист.

Снимка: Lap.bg

Боримиров зае поста в Управителния съвет на клуба преди няколко седмици. Той е безапелационен, че финансовата обстановка в " Левски " остава тежка, само че се поставят старания това да бъде преодоляно.

" В " Левски " отговорностите постоянно са високи. Стремя се по най-хубавия метод да се оправям със обстановката. Трудно е, имаме финансови проблеми, само че ще се постараем в бъдеще да се оправяме ", сподели Боримиров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР