Изгряващият певец Кристиан Костов упорито се стреми да привлича вниманието

...
Изгряващият певец Кристиан Костов упорито се стреми да привлича вниманието
Коментари Харесай

Кристиан Костов шокира с женски тоалет

Изгряващият артист Кристиан Костов настойчиво се стреми да притегля вниманието на почитателите. Когато фокусът убягва с пеене, геният търси утвърждение с шантаво облекло. Последната фотография на младежа в обществените мрежи го сподели в лилава дреха, която доста припомня на кимоно и е по-подходяща за представителките на нежния пол.



Заради характерния си дрескод 19-годишният земляк, роден в Москва, постоянно става обект на насмешки. Затова и неотдавна младежът разгласява самобитно предизвестие към екзалтираните почитатели да го оставят на мира. „ Ще го кажа един път. Аз не съм „ нещо” или нечия „ собственост”. Имам лични усеща и свободна воля. Чувствам се виновен за дейностите си по отношение на хората, които ме поддържат и се пробвам да доближи упованията на всички - да бъда добър човек. Но не можете да си визиите какъв брой пъти другите са груби”, написа в обявата си Кристиан, написа Lupa.

„ Не всички хора са човечни, има и такива, които минават всички граници! Всеки има право на свое пространство, в което да се усеща свободен, а персоналният живот е закон! Но има и още едно предписание - светът е несъвършен”, разяснява обявата му пък огромната съветска звезда Дима Билан.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР