Изграждането на истинско приятелство отнема години на досадна работа. Въпреки

...
Изграждането на истинско приятелство отнема години на досадна работа. Въпреки
Коментари Харесай

Как да станем идеалният ПРИЯТЕЛ? - кратък урок

Изграждането на същинско другарство лишава години на досадна работа. Въпреки това си заслужава жертвата – ще си спечелите приятел и за положително, и за неприятно. Истинският другар е почтен, предпазлив, открит и почтен. Ето къс урок за това по какъв начин да бъдете добър другар.

Приятелите не би трябвало да са един с различен от самото начало, да се спогаждат за всичко, да посещават всеки ден и да бъдат неразделни – същинските другари знаят границите. Те знаят, че от време на време е по-добре да не постановат компанията си. Въпрос на такт и възприятие.

Отговорностите на съвършения другар:

- Пазете секрети. Ако другарка ви повери загадка информация, това значи, че ви се доверява изцяло – не я разочаровайте. Не се изкушавайте да споделяте сензационна информация с другите. Бъдете дискретни. Помислете по какъв начин бихте се почувствали, в случай че тя направи казуса ви сензация на месеца в квартала?
Какво да кажете на ваш другар, когато прави нелепости, без да го нагрубите
Истинският другар е подобен, тъй като ти споделя всичко право в очите, и то постоянно не е това, което искаш да чуеш. Хубаво е да можеш да разч...
Прочети повече
- Дайте й поддръжка. В сложни моменти стойте покрай нея, поддържайте настроението си, в случай че можете да извършите нещо, което да усъвършенства обстановката, предложете й помощта си. Понякога е задоволително да знаем, че има някой, който ни пожелава положително и ни стиска палци.

- Говорете добре за нея. Хвалете я пред другари и семейство и я изобразявайте на непознати в суперлативи. Никога не говорете неприятно за нея! Дори когато си доста сърдит на нея! Винаги работете за нейното положително във всяка сфера на живота: персонална и професионална.

- Застанете зад нея. Ако някой я обиди, вземете нейната страна. Не позволявайте на някой да приказва неприятно за приятеля ви – въпреки всичко и той ви наскърбява по този метод!

- Предложете своята помощ. Ако е допустимо, помогнете й с всичко, което тя изиска от вас. Предложете й помощта си, когато видите, че не се оправя с нещо.

- Чуйте нейните самопризнания. Дори в случай че ви споделя една и съща история още веднъж и още веднъж! Накарайте я да каже нещо положително от време на време – в края на краищата не сте единственият, който обича да приказва за себе си.
Как да разберете, в случай че приятелите ви не ви почитат?
Без другарство животът е сложен, само че имаме ли потребност от такива, които непрекъснато ни предават и не ни зачитат? Всеки си е патил от „...
Прочети повече
- Бъдете почтени и открити с нея. Ако желаете връзката ви да бъде в действителност близка, не се преструвайте на нищо и никого. С другар постоянно би трябвало да сваляте маската си.

- Бъдете правилни и почтени. Никога не я неистини, даже „ поради нея “. Винаги спазвайте обещанията си.

- Приемете нейния избор. Дори и да не ги подкрепяте, не я тормозете, в случай че имате друго мнение по въпроса! „ Каквото и да правиш, ти си ми другар “ не значи „ каквото и да прави моят другар, е вярно “. Но да бъдеш другар, също по този начин идва със задължението да изразяваш градивна рецензия. Разбира се, с мек звук, от време на време даже под формата на смешка.

Научете се да простите. Вашият другар може да сгреши тъкмо толкоз, колкото и вие имате право на неточност. В последна сметка никой не е съвършен. Така че не позволявайте на малко различие да скапе другарството ви.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР