Изграждането на газопровода “ е практически завършено, българският участък от

...
Изграждането на газопровода “ е практически завършено, българският участък от
Коментари Харесай

Агенция ТАСС: Проектът Балкански поток е готов

Изграждането на газопровода " “ е на практика приключено, българският сектор от газопровода е обвързван с газопровод в Сърбия. Това е съобщил пред ТАСС осведомен източник, участващ в построяването на газопровода, написа съветската организация.
" Балкански поток е приключен, обвързван е с газопровода в Сърбия, публични събития по отношение на завършването на газопровода няма заради пандемията на ковид, церемонията евентуално ще се състои по-късно ", споделил източникът, представен от.
 Българите утвърждават построяването на АЕЦ “Белене ” и “Балкански поток ” Българите утвърждават построяването на АЕЦ “Белене ” и “Балкански поток ”
Хората в България утвърждават построяването на нови нуклеарни мощности и газопроводи. Това демонстрира изследване по тематики и проблеми, свързани с...
През октомври българският министър-председател Бойко Борисов разгласи, че строителството на газопровода " Балкански поток " в страната е завършило, напомня ТАСС. Той акцентира, че " с осъществяването на плана " Балкански поток " България ще се трансформира в районен стратегически център за систематизиране на газ и ще подсигурява диверсификация на доставките на газ “.
" Балкански поток “ в действителност е продължение на газопровода " Турски поток “ през територията на България. В формалните документи той се назовава " разширение на газопреносната инфраструктура на компанията " Булгартрансгаз “ паралелно със северния основен газопровод до българо-сръбската граница “. Наименованието " Балкански поток " беше препоръчано от министър-председателя Борисов. Очакваше се линейната част на газопровода да бъде приключена до декември.
" Турски поток ", който беше пуснат на 8 януари 2020 година, минава по дъното на Черно море от Русия до крайбрежието на Турция. Освен това, има сухопътна директна линия до границата със прилежащи страни, откъдето газът към този момент се изнася за Гърция, България и Северна Македония.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР