Изграждане на устойчива бизнес платформа, прецизиране, развитие на потенциала и

...
Изграждане на устойчива бизнес платформа, прецизиране, развитие на потенциала и
Коментари Харесай

Международните изложения Светът на мебелите и Техномебел вече са самостоятелни формати

Изграждане на устойчива бизнес платформа, прецизиране, развиване на капацитета и секторен напредък. Тези основни детайли са в основата на всяко ревю. Затова от тази година двата основополагащи бизнес формата за мебелната индустрия у нас – интернационалните изложби Светът на мебелите и Техномебел, ще се организират независимо. Това ще се случи надлежно сред 18-21 март и 27-30 април.

Възможността за прецизиране, желанието за надграждане на бизнес платформата, възходящите трендове, възходящият интерес към посещаване и присъединяване на компании от България и чужбина през последните години са съществени предпоставки за решението. „ По този метод Техномебел и Светът на мебелите ще могат да донесат още повече изгоди на бизнеса. Всяко от двете изложби ще може да развие своя капацитет “, разясняват уредниците.

Последното общо издание притегли над 12 000 гости от България и чужбина. Заети бяха всички изложбени зали на Интер Експо Център. Върху близо 15 000 кв.м. щандове разположиха над 190 компании от България, Австрия, Германия, Гърция, Италия, Полша, Румъния, Турция и Украйна. Те предложиха машини, технологии, материали, мебели, текстил и украшения на повече от 450 международни марката. За първи път се организира форумът Conceptual Talks, в който взеха присъединяване над 180 души. А по програмата Hosted buyers дойдоха притежатели и изпълнителни шефове на 47 компании от 19 страни от Европа и Азия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР