Изграден изцяло от местни момчета за пролетния дял на първенството

...
Изграден изцяло от местни момчета за пролетния дял на първенството
Коментари Харесай

Треньор на тим от Втора лига изненадващо напусна клуба

Изграден напълно от локални момчета за пролетния дял на шампионата във Втора лига, тимът на Септември (Симитли) стартира зимната си подготовка.

Изненадата обаче пристигна от обстоятелството, че досегашният старши треньор на отбора Тодор Киселичков и помощникът му Стойко Сакалиев са напуснали тима и повече няма да го водят в шампионата. Тимът има нов старши треньор и това е Антон Бачев.

27 футболисти се събраха за първа подготовка на симитлийския отбор. Свещеник благослови началото на подготовката на момчетата от тима. За формалния старт на подготовката с футболистите бяха и кметътна община Симитли - Апостол Апостолов и ръководителят на Общински Съвет Симитли - Владимир Христов.

Отец Спас поръси футболистите със светена вода, след което се строиха за първа подготовка. Този полусезон в строя на тима се включват: Тодор Траянов, Крум Николов, Методи Велевски от Република Северна Македония, който е юношенски народен вратар. С тима ще продължи да тренира и Кирил Грозданов. Очаква се идването на братята Тейлър, което се забавя заради ситуацията във Англия с пандемията от ковид.

Септември стартира подготовката за втори полусезон и с нов треньорски щаб, откакто Тодор Киселичков се раздели с тима по взаимно единодушие. Старши-треньор става Антон Бачев. Негови помощници ще бъдат Костадин Кацимерски, Методи Илиев-Германеца и Антон Иванов.

До 13 януари, момчетата на Септември ще организират тренировките си въз основата в Симитли, а на 13 отпътуват за Белек, Турция, където ще бъдат на предварителен лагер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР