Изгоря мерцедесът на бившия шеф на "Магистрална полиция" в Дупница

...
Изгоря мерцедесът на бившия шеф на "Магистрална полиция" в Дупница
Коментари Харесай

Огнена вендета застигна бивш шеф на "Магистрална полиция" в Дупница

Изгоря мерцедесът на някогашния началник на "Магистрална полиция " в Дупница Александър Александров. Автомобилът е бил паркиран пред кооперацията, в която живее Александров, на ул. “Ген. Г. Тодоров”.

До мерцедеса имало още две коли, които са избавени от опожаряване от пристигналите огнеборци, написа struma.bg.

Огненият случай е станал през вчерашния ден рано сутринта. Живеещи в кооперацията обявиха, че чули гърмежи от пукането на горящите гуми на автомобила. Някой позвънил на тел. 112 да търси помощ от пожарната.

На мястото пристигнали огнеборци, само че не съумели да спасят автомобила, от него са останали единствено ламарини. Един от паркираните в съседство коли се е запалил, само че бързо е бил угасен и не се е стигнало до опожаряването му.

На място са пристигнали и криминалисти, които работят по версията за тенденциозен палеж.



Преди няколко години, когато Александър Александров бе началник на Магистрална полиция, районно управление (на МВР) – Дупница се подреди на едно от първите места в страната по „ арестувани” на основен път Е-79 скъпи коли с пренабити номера.

Тогава Александров направи и паметното изявление: “Ако има релси до районно управление (на МВР) – Дупница, ще докарам и краден влак”. Преди 7 година той се пенсионира и сега работи като гумаджия в работилница в Дупница.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР