Изгорелите останки на 21-годишната французойка Софи Люнет бяха открити в

...
Изгорелите останки на 21-годишната французойка Софи Люнет бяха открити в
Коментари Харесай

21-годишна бавачка бе изтезавана, убита и изгорена от жена и любовника й

Изгорелите остатъци на 21-годишната французойка Софи Люнет бяха открити в градина в югозападната част на Лондон. За убийството на момичето са упрекнати 35-годишната Сабрина Куидър и 40-годишния Уисем Медуни, в чиято къща Софи работила като бавачка. Според " Мирър " Сабрина Куидър грубо издевателствала над 21-годишната бавачка на децата си, преди да убие момичето и да изгори тялото й в градината. Жената и нейният ухажор държали Софи в продължение на няколко дни в къщата им в югозападен Лондон гладна и я биели.

Сабрина упреквала девойката за връзка с някогашния й другар - създателя на поп групата Boyzone Марк Уолтън - и считала, че тя и музикантът й влияели посредством черна магия. Куидър също обвинила бавачката, че е откраднала диамантено колие и че плетяла интриги против нея. За да санкционират " престъпничката ", работодателите счупили гръдната й кост, четири ребра, челюст, а след гибелта й се пробвали да скрият доказателствата и да изгорят тялото в задния двор. " Последните часове на живота на Софи са били в действителност ужасни. Тя била подложена на инквизиторски мъчения и извънредно принуждение, " споделя прокурорът Ричард Хоруел.

Планът на нарушителите се оказал несполучлив - съседът им надушил пушек и извикал пожарникари, които разкрили остатъците от тялото в градината. Сабрина Куидър и Уисем Медуни отхвърлят ​​участието си в убийството на момичето, само че прокурорът Ричард Хоруел е уверен във виновността на двойката. В изгода на версията му са и следователите, които са разкрили дневника на Софи - там момичето се оплаква от неприятното отношение от страна на работодателите и декларира, че те не разрешавали тя да се върне във Франция. Процесът за убийството на Софи продължава. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР