Изгонената заради нарушение на финансовата дисциплина от Антикорупционен фонд“ Мирослава Петрова ...

Изгонената заради нарушение на финансовата дисциплина от Антикорупционен фонд“ Мирослава Петрова

Изгонена заради нарушение на финансовата дисциплина от „Антикорупционния фонд“ стана депутат от ПП

Изгонената заради нарушение на финансовата дисциплинираност от „ Антикорупционен фонд “ Мирослава Петрова  стана депутат от партията на Кирил Петков и Асен Василев. Тя  влиза в Народното заседание посредством персонално на Петков, който се отвода от депутатското си място от 24-и регион в София.

За финансовите дейности на бъдещата народна представителка, става от ясно от протокол на  „ Антикорупционен фонд “, с който медията ни разполага.

На 20.11.2018 година е свикано съвещание на Съвета с две точка в дневния ред и те са освобождение на г-жа Мирослава Петрова от поста и предопределение на краткотрайно изпълняващ длъжността.

От протокола излиза наяве, че по време на съвещанието ръководителят  Филип Гунев е изложил и подробни мотиви за освобождението на Петрова, измежду които са нарушение на финансово-счетоводната дисциплинираност и положителните практики, както и несъблюдение на решавания на Съвета от същата година. Освобождаването на Мирослава Петрова е признато единомислещо от присъстващите.

Името на Мирослава Петрова нашумя и около групата „ Да запазим Корал “, където бе забъркана в абсурд за източване на средства. Във фейсбук коментар Мария Кавлакова показва: „ Ми такива, дето са пипали в дарителската на „ да запазим Корал “ и за тях ли да гласуваме “?  

Източник: dnesplus.bg