„Изглеждам ужасно уморена“. „Направих 30 и сякаш внезапно остарях“. „Значи

...
„Изглеждам ужасно уморена“. „Направих 30 и сякаш внезапно остарях“. „Значи
Коментари Харесай

„Тестът на огледалото“ или как да промените мнението за себе си за 3 месеца

„ Изглеждам извънредно изтощена “. „ Направих 30 и като че ли ненадейно остарях “. „ Значи по този начин ще наподобявам оттук насетне – с бръчки по челото и към очите... “

Чувате ли това в главата си, когато се оглеждате заран в банята?

Не сте сама, доста сме. Всички ние, навършили 30 неотдавна , се сблъскваме с последствията от личните си избори през последното десетилетие.

Недоспиването и дългите работни часове, угаждането с храна и коктейли, тъй като „ в случай че не в този момент, по кое време “, преместването в по-голям град с повече благоприятни условия, само че и с повече замърсяване – всичко това има отражение върху нас и лицето ни.

Нас ни прави по-зрели, по-успели и по-щастливи, само че кожата ни става по-сивкава, по-суха, с повече бръчки.

И въпреки никой от нас да не е склонен да върне времето обратно, с цел да се озове още веднъж в несигурността на 20-те си години, доста от нас желаят да запазят онази прохлада и зарево на кожата.

Това е сложна, само че не непостижима задача. Трудна е, тъй като методът ни на живот не разрешава на тялото ни да се пребори с всички свободни радикали, породени от нападателната външна среда, неналичието на задоволително витамини и UV лъчите от фантастичните ни лета.

Но борбата не е изгубена, в случай че вземем бързо решение за деяние и поддръжка на тялото си.

 огледало козметика баня лице iStock

Съвсем леки, и също така приятни промени в метода на живот ще задържат свежестта на 20-те ви години върху кожата, без да ви лишават от постигнатия комфорт в живота.

Повече сън и повече витамини

Нищо не може да се съпостави със силата на съня, когато приказваме за възобновяване на организма и всички негови клетчици. 8 часа са идеални, подарете си ги, тъй като това е инвестиция в здравето и хубостта ви.

А към утринното капучино прибавете чаша прясно изцеден плодов или зеленчуков сок – вашата антиоксидантна зареждаща бомба.

Повече грижа и внимание за кожата

Голямата разлика сред това да изглеждаш добре на 20 и на 30 е, че след 30 би трябвало да си обръщаш повече внимание, да си създадеш обред за хубост.

Това е един значим за самочувствието и хубостта обред, който всяка edna от нас е хубаво да съблюдава, с цел да резервира кожата си в най-хубавия й тип, без да изневерява на личната си същина.

Включете в него артикули, които прицелват точно свободните радикали – главните виновници за неприятните думи, с които описвате себе си пред огледалото заран.

 avene Avene

Такива артикули са новите кремове и серум на Avène от серията AOXITIVE. Заредени са с витамините на младостта С и Е, както и с Ретиналдехид (патент на Piеrre Fabre, в продуктите за нощна грижа,) за същински гладка кожа и комбинирани дружно възстановяват младежкото лъчение, искра и зарево на лицето.

Ако следвате постоянно този повсеместен обред за хубост на Avène - Защитен серум и Аква-крем заран , Нощен пилинг-крем и Изглаждащ околоочен крем вечер, единствено след 3 месеца ще чувате в главата си други думички заран:

„ Все още наподобявам свежа “. „ Няма да си поставям декор дьо загар, кожата ми сияе през днешния ден “. „ Толкова добре се усещам на 30 “...

Това е пробата на огледалото. На вас какво ви демонстрира?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР