Изглежда сме се сблъскали с нови физически явления. По време

...
Изглежда сме се сблъскали с нови физически явления. По време
Коментари Харесай

В Атмосферата Се Случва Нещо Необяснимо, Учените В Неведение! Серия От Мощни Експлозии!

„ Изглежда сме се сблъскали с нови физически феномени. По време на полета на „ Ломоносов “ на надморска височина от няколко десетки километра, записахме детонация с голяма мощ на няколко пъти. А всичко е чисто, няма гръмотевици и облаци! Това, което предизвиква детонациите, е открит въпрос … ”

Ученият изяснява, че в атмосферата на Земята има разнообразни проблясъци на ултравиолетова радиация.

Професионалистите към този момент знаят за спрайтовете (електрически заряди в мезосферата и термосферата) и елфите (разряд, представляващ червен на цвят, разширяващ се диск, който се появява в порядъка на милисекунди), само че това не е част от тях.Освен това, в атмосферата се отделят светкавици от антропогенен генезис – да вземем за пример, телескоп улавя осветяване на летището. Това му пречи да записва галактически лъчи с извънредно високи сили от натурален генезис, написа Hidden truth.

Руският теоретичен спътник „ Ломоносов “ е предопределен за космологични проучвания, проучване на преходни светлинни феномени на горната атмосфера на Земята, както и радиационните характерности на магнитосферата.

Устройството започва през април 2016 година, по време на първото изстрелване от космодрома „ Восточен “. През лятото на 2018 година, работата на оборудването се провали. Специалистите са в контакт със спътника и не престават да се пробват да възстановят несполучливата система.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР