Изглежда, нямайки обяснение защо поставянето на ваксини е толкова малко

...
Изглежда, нямайки обяснение защо поставянето на ваксини е толкова малко
Коментари Харесай

Руснаците системно отказват ваксинация дори при натиск и скок на коронавирус случаи

Изглежда, нямайки пояснение за какво слагането на ваксини е толкоз малко в Русия , когато коронавирусните инфекции нарастват и имунизациите са елементарно налични , ", написа " Франс 24 ".

Пет месеца след акцията и възходящи закани, както и тласъци , до 2 юни единствено 18 милиона руснаци са получили най-малко една доза ваксина . Дори се оферират имунизации в универсалните магазини . Това е единствено една осма от популацията, цифрата е надалеч по-ниска, в сравнение с в множеството западни страни.

Нежелаещите се оказаха непоклатими освен при заплащания в брой, шансове за продобиване на кола или даже апартамент, само че и при загуба на работа и закани за уволняване .

И за разлика от множеството страни, в Русия не липсва на ваксини .

в петък, тази седмица предприе една от най-радикалните стъпки, като направи имунизацията наложителна за всички служащи в бранша на услугите . В петък бе оповестено, че на хора, които не са били имунизирани, ще бъде отказано неспешно болнично лекуване .

Руснаците постоянно показват общия боязън от нови медицински артикули като причина за отвод от имунизация - не са подкрепени от общото съмнение към управляващите и отрицателните известия в медиите за ваксини, създадени в чужбина.
 Кремъл упрекна
Кремъл упрекна " нихилизма " на руснаците за утежняването на обстановката с COVID-19 в Русия

" Пълна нелепост " били изказванията, че Русия се е провалила в битката с пандемията

Дмитрий Песков отхвърли концепцията, че недоверието е всеобхватно, обвинявайки скока на инфектираните с ниското равнище на имунизация, разновидностите на вируса и " тоталния нихилизъм ".

" Този ​​продукт е най-търсеният в света сега ", сподели ръководителят на един съветски производител на ваксини. " Но тук е като: Защо ми давате този прокълнат хайвер, когато желая самун ? "

Москва трябваше да вкара още веднъж рестрикции , в това число да подреди питейните заведения и заведенията за хранене да бъдат затворени до 23:00 часа. Освен това предприе трагичната стъпка да направи имунизацията наложителна за редица хора на обществени работни места - от фризьори и таксиметрови водачи до банкови касиери и учители.

Няколко района последваха образеца на Москва и направиха имунизацията наложителна за служащите в избрани браншове, само че към този момент множеството употребяват еклектична композиция от тактики, с цел да усилят броя.

Преди няколко седмици чиновник на музея в Белгородска област пристигна на работа и завири рейсове, които ги чакат, с цел да ги отведат до концертна зала в центъра на града. " Залата беше цялостна с хора, които работеха в бранша на културата и бяха отказали да бъдат имунизирани ", споделя служителят.

Там към тях се обърнаха доктор и длъжностно лице, които дълго описаха за значимостта на имунизацията . Длъжностното лице съобщи, че всеки, който желае, може да получи доза на излизане.

Две стюардеси в държавната самолетна компания " Аерофлот " обявиха, че не е имало директен напън да се имунизират, само че на хората, които не са имунизирани, е позволено единствено 60 часа полетно време на месец , спрямо 90 за имунизирани хора - със надлежно понижение в заплащането . " Аерофлот " отхвърли коментар.
 СЗО: Коронавирус вид Делта се трансформира в световно преобладаващ
СЗО: Коронавирус вид Делта се трансформира в световно преобладаващ

Причината е нарасналата преносимост, допустимо е и да е по-смъртоносен, съгласно английски учени

Няколко членове на въоръжените служби обявиха, че натискът там е по-явен . " Всички бяхме принудени да се имунизираме при започване на годината ", споделя Денис, 43-годишен боен водач. " Какъв избор имаме? Те не ви плашат, само че упорстват. "

В Белгород, служащ в огромна плантация, част от едно от най-големите агропромишлени стопанства в Русия , съобщи, че от служащите, които отхвърлят да бъдат имунизирани , се изисква да се обяснят документално и са застрашени с уволняване .

В доста области тоягата върви ръка за ръка с моркова .

В Москва на пенсионерите се оферират артикули на стойност 1000 рубли (14 долара) от хранителни магазини и аптеки като тласък за имунизация. Хората са включени и в лотария, която имаше пет коли като награди всяка седмица .

В град Уфа с имунизирането идва и лотариен билет, който може да ви завоюва апартамент .

Но до момента всичко е безуспешно .

" Хайде, свалете маските ", саркастично споделя докторът на служащите в музея, " всички ще се разболеете, а аз ще печеля повече пари по този метод . "
 България е на последно място по % на имунизирани в Европейски Съюз
България е на последно място по % на имунизирани в Европейски Съюз

За цяла Европа също е на последните места дружно с Русия - с по 10% цялостна ваксинация

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР